phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:42
5 причин не надягати білизну у спеку - відмова від трусів

 


Відмова від трусів захищає від розмноження бактерій

Спека та тісний одяг спонукають багатьох жінок не носити нижньої білизни. Їм є з кого брати приклад, адже так роблять багато відомих людей.

Основною причиною називають рясне потіння, від чого труси стають відмінним середовищем для зростання бактерій. Вони добре вбирають вологу, але повільно сохнуть.

Бактерії

Гінекологи рекомендують в спеку відмовитися від нижньої білизни, якщо немає сверблячки. В інтимному місці і без того вологе середовище, яке труси при температурі +30 ще більше посилюють. У них немає природньої вентиляції.

Запалення

Від натирання тісною білизною тіла, інтимні місця запалюється і порушуєть кровообіг.

"Стрінги сприяють переходу анальних бактерій в вагінальну область. І від цього не рятує навіть душ", - говорить експерт по сексуальному здоров'ю Сінді Баршоп.

Частіший секс

Психологи констатують той факт, що люди без нижньої білизни частіше мають секс. Вони про нього частіше думають протягом для, відчуваючи збудження. Та й подражнити завжди можна свого коханого цієї несподіваної інформацією.

Естетично

Без трусів тонка літня сукня краще сидить по фігурі. Тоді вже немає чому скочуватися і стирчати з-під тонкого трикотажу.

Головне, щоб одяг не був зовсім вже повітряним і напівпрозорим.

Модно

Відмова від носіння у спеку нижньої білизни - це цілий рух "командос", популярний в Америці та Європі.

Серед знаменитостей, хто відмовився надягати нижню білизну в спеку: Різ Уізерспун, Шерон Стоун, Кейт Мосс, Світлана Лобода, Лоліта Мілявська і Кейт Міддлтон.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1033 | Додав: adminA | Теги: білизна, спека, 5 причин, відмова від трусів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]