phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:35
5 продуктів з високим вмістом вітаміну С - замість таблеток

Замість таблеток: 5 продуктів з високим вмістом вітаміну С

Цвітна капуста

Вона містить величезну дозу вітаміну С, незамінні мінерали і мікроелементи. Крім зміцнення імунітету вона забезпечує профілактику серцево-судинних захворювань, покращує роботу мозку і стан шкіри.

Ківі

Кількість вітаміну С в ківі практично вдвічі перевищує його вміст в апельсині, і в півтора рази в лимоні. Ківі відмінно підходять для сніданку (у вигляді смузі, з йогуртом або шматочком сиру), а особливо стиглий плід може замінити десерт.

Цитрусові

Пам'ятайте, що більшість корисних речовин міститься в шкірці фруктів і в білих «плівках», які ми так любимо знімати з м'якоті. Апельсин і грейпфрут можуть стати відмінним доповненням до сніданку або повноцінним перекусом, а цедру можна потерти в чай ​​або салат.

Брокколі

Всього півсклянки вареної брокколі забезпечує майже 60% добової норми вітаміну С. Крім того, зелені суцвіття багаті вітамінами А, Е, декількома вітамінами групи В, калієм, кальцієм, магнієм і цинком.

Петрушка

Петрушка - один з найкорисніших видів зелені. Вона містить велику кількість заліза, якому вітамін С допомагає краще засвоїтися. Таким чином ви отримуєте не тільки зміцнення імунітету, але і благотворний вплив заліза на кров і роботу серця.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 435 | Додав: adminA | Теги: замість таблеток, продуктм з високим вмістом вітаміну | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]