phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:51
7 ознак того, що ваші нирки в небезпеці

7 ознак того, що ваші нирки в небезпеці

нирки узд Іноді камені в нирках можуть змішуватися з уротеліальнимі інфекціями, і лікування є неправильним або затримується з плином часу. Тому пропонуємо вам інформацію про кілька вірних симптомів, які скажуть вам, що у вас є камені в нирках. Також одразу хочемо зауважити, що найбільш безболісний, але водночас інформативний метод перевірити стан ваших нирок — це ультразвукове дослідження, більше про яке можна дізнатися онлайн перейшовши за посиланням https://urosvit.com/ultrazvukove-doslidzhennya/uzd-nirok-lviv/. Зауважимо, що в клініці Urosvit можна оперативно пройти не лишень УЗД нирок, але й інших органів, а тому цей сайт варто додати в закладки.

Біль в області талії, живота або по обидва боки

Якщо камені знаходяться в нирках, ви можете не відчувати їх. Але коли вони виходять, вони засмічують мочу і викликають ріжучий біль в талії. Багато людей описують цей біль як сильніший, ніж біль при народженні дитини, і будь-який інший біль.

Печіння при сечовипусканні

Коли камені переміщаються з нирок в сечовий міхур, це викликає не тільки біль, але також може привести до хворобливого сечовипускання і печії під час процесу.

Кров в сечі

Як правило, камені в нирках є абразивними і, оскільки вони проходять через сечовивід, призводять до пошкодження тканини і, отже, до крові в сечі.

Часті позиви до сечовипускання

У людей, які страждають від каменів у нирках, часто виникають проблеми з сечовипусканням, і коли вони йдуть в туалет, виявляється, що це має мало спільного з декількома краплями. Причина в тому, що коли ви рухаєтеся, камені дратують уретру, і це спонукає вас частіше ходити в туалет без причини.

Нудота

Люди, які страждають від хвороби нирок, відчувають нудоту і блювоту, якщо камінь частково або повністю блокує сечовипускальний канал, тим самим запобігаючи потрапляння урини в сечовий міхур.

Неприємний запах

Якщо ваша сеча пахне не просто неприємно, а огидно, це може бути через наявність каменів в нирках.

Лихоманка

Висока температура, озноб і відчуття, що ви хворієте на грип, можуть бути ознакою захворювання нирок. Причиною цих симптомів може бути те, що камінь застряє на шляху до сечового міхура, і може знадобитися термінова медична допомога.

Короткий висновок

Сподіваємося, що хвороби вас оминуть, але у разі наявності названих симптомів, радимо одразу звернутися за допомогою до лікарів. Також пам'ятайте, що в  клініці Urosvit завжди можна швидко пройти процедуру УЗД, яка допоможе точніше визначитися з проблемою.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 379 | Додав: admin | Теги: УЗД, нирки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]