phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:21
Підвищують рівень тестостерону такі 8 продуктів

8 продуктів, які підвищують рівень тестостерону

Багато з нас мріють обзавестися вражаючою м’язовою масою після фізичних навантажень. І для цього зовсім необов’язково приймати спеціальні гормони, тому що є продукти харчування, які підвищують рівень тестостерону.

Нагадаємо, що гормон тестостерон потрібен нам не тільки для м’язової маси, але і для лібідо. Від рівня тестостерону залежить інтерес чоловіків і жінок до сексу. Якщо лібідо знижується, то це може говорити про те, що даного гормону організму не вистачає. Ось 8 продуктів, які дозволяють натуральним чином підвищити показники тестостерону.

1. Тунець. Багатий вітаміном D, який пов’язаний зі збільшенням тривалості життя і виробленням тестостерону. Тунець дуже корисний для здоров’я серця, в ньому повно білків і мало калорій. Можна вживати в консервованому або свіжому вигляді.

2. Молоко з низьким вмістом жиру. Молоко – це відмінне джерело білка і кальцію. Особливо рекомендується даний напій дітям і жінкам, яким необхідно зміцнювати кістки. Ну а вітамін D, який міститься в молоці зберігає непогані показники тестостерону в організмі.

3. Яєчні жовтки. Ще одне чудове джерело вітаміну D. У холестерину погана репутація, але в яєчних жовтках набагато більше нутрієнтів, ніж у білках. Жовтки також ефективні при низькому рівні тестостерону.

4. Збагачені пластівці. Ще одна чудова ідея для сніданку. Деякі пластівці збагачуються вітаміном D. А він підвищує рівень тестостерону, як вже було сказано вище.

5. Устриця. Цинк – вкрай важливий нутрієнт під час пубертатного періоду, з його допомогою чоловічі гормони зберігаються на пристойному рівні протягом усього дорослого життя. Ось чому при низькому рівні тестостерону рекомендується налягати на їжу, що містить цинк, і тут устриці на першому місці.

6. Краби і раки. Ще одне приголомшливе природне джерело цинку. Всього в 150 грамах крабів може міститися майже половина рекомендованої добової дози цього елемента.

7. Яловичина. Надмірне вживання червоного м’яса шкідливе для здоров’я, але деякі частини яловичини володіють корисними речовинами. Особливо це стосується печінки, що є відмінним джерелом вітаміну D.

8. Боби. Коли справа стосується чоловічого гормонального здоров’я, боби можуть запропонувати набагато більше, ніж нам здається. Всі вони містять масу вітаміну D і цинку.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 669 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]