phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:23
9 правил правильного харчування - як зберегти фігуру стрункою взимку
Організму щоразу доводиться адаптуватися до зимових умов та низьких температур. Названо 9 правил правильного харчування, які допоможуть зберегти фігуру стрункою взимку.

1) Не забувайте про перекушування

Крім основних прийомів їжі, потрібно приділити увагу перекушуванням. Їжте лише корисні продукти, наприклад, фрукти чи овочі.

2) Пийте більше води

З настанням холодів слід продовжувати стежити за водним балансом. Пийте достатню кількість води. Якщо вам складно випивати багато рідини, додайте в склянку трохи імбиру, лимона або меду.

3) Їжте клітковину

Клітковина дає відчуття ситості на тривалий час. Щоб отримати потрібну дозу цього елемента, пийте смузі. Спробуйте додати до нього яблука, груші, моркву чи гарбуз.

4) Не пийте охолоджувальні напої

Охолоджувальні напої краще замінити зігрівальним трав'яним чаєм. Так ви отримаєте набагато більше корисних елементів.

5) Ретельно пережовуйте їжу

Не слід забувати про правильність вживання їжі. Сорок разів – саме стільки потрібно пережовувати їжу, щоб вона оптимально засвоїлася.

6) Їжте більше теплої їжі

Готуйте супи та овочеві рагу. Ці страви добре насичують, зігрівають та легко засвоюються.

7) Вживайте більше протеїну

У м'ясі та рибі міститься багато протеїну, але можна не обмежуватися цими продуктами. Додайте до свого раціону кіноа, зелену гречку, бобові, амарант і насіння.

8) Виключіть цукор з раціону

Цукор завдає шкоди вашому організму. Потребу у солодкому допоможуть задовольнити цукерки із сухофруктів.

9) Їжте ферментовані продукти

Додайте в раціон місо, квашену капусту, кімчі, квас та йогурт. Вони містять пробіотики, які допомагають підтримати мікрофлору кишківника у здоровому стані.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 162 | Додав: admin | Теги: фігура струнка взимку, правильне харчування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]