phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:16
Антибіотики - у яких продуктах їх найбільша кількість

 

За умови частого прийому антибіотиків, організм звикає. Тому ефективність препаратів зводиться до нуля. Таке явище є надзвичайно небезпечним, оскільки певні серйозні хвороби можуть зупинити лише вони. Контролювати прийом ліків, звісно, легше, а уникнути їх у продуктах харчування набагато важче.

Як повідомляє “Народна Правда” з посиланням на “Живи активно”, виявляється, що антибіотики додають у всі продукти, які швидко псуються. Наприклад, щоб молоко зберігалося більше кількох діб, у нього додають антибактеріальні речовини. Для ніжності м’яса курки та уникнення збитків від виробництва м’яса, використовують стимулятори росту, антибіотики у кормі та спеціальні профілактичні процедури. А в ковбасних виробах міститься до 93% від початкової кількості антибіотика.

Щоб уникнути проблем зі звиканням до антибіотиків, варто: уникати свинини; добре промивати м’ясо і рибу; не використовувати бульйон; знімати шкіру з курятини; уникати субпродуктів; за можливістю заморожувати продукти; уважно вивчати етикетки; намагатися замінювати продукти з високим ризиком вмісту антибіотиків на продукти, в яких цей ризик мінімальний.

Як раніше писала “Народна Правда”, від сніданку залежить весь наш день, він дає сили і піднімає настрій. Тому так важливо виробити звичку правильно харчуватися вранці.

Нагадаємо, що свіже дихання із ротової порожнини, здорові ясна та білосніжна усмішка може стати наслідком однієї косметичної процедури, яка поліпшить функціонування травної системи та запобігатиме алергії. Для цього необхідно здійснювати полоскання ротової порожнини олією.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 909 | Додав: adminA | Теги: які продукти, антибіотики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]