phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:01
Астропрогноз на період з 13 по 19 травня


Сонце знаходиться в знаку Телець: свої дні народження відзначають люди, які трепетно відносяться до таких понять, як "матеріальні блага", "добробут", "нерухомість" і "стабільність". Місяць зростаючий.

Найстрашніше для представників земного знаку Телець - зміни у бік невідомості, адже їх вони сприймають як кризу. Тельці мають вроджений смак, воліють завжди все найякісніше і комфортне, завдяки чому стають відмінними господарями.

Ми знаходимося в коридорі між затемненнями - сонячним і місячним (наступне затемнення буде 25 травня). Все, що станеться в цей час, обов'язково буде мати наслідки в майбутньому. Суперечки, з'ясування відносин, зміна поглядів і смаків - все це тягне за собою певні нові обставини, які змінять звичний хід вашого життя. У зв'язку з цим, треба бути дуже уважними до всього, що ми робимо, зважувати рішення, не йти на поводу в емоцій, а діяти, дотримуючись істинному внутрішнього голосу.

У понеділок Венера і Меркурій знаходяться в квадраті до Нептуна: не рекомендуються покупки, з'ясування відносин і імпульсивні дії під владою емоцій. Будучи "такою раптовою", ви тільки спровокуєте смуту в душі іншої людини, не домігшись при цьому бажаного. Будьте готові до неадекватних вчинків оточуючих, не переоцінюйте свою провину і не вигадуйте проблеми з нічого. День може принести вам ряд розчарувань, зробивши вас об'єктом пліток, учасником безглуздих розмов і відносин. Місяць перебуває в Раку, тому рівень уразливості досить високий, як і бажання піти в себе. Цей день треба просто стійко пережити, щоб не конфліктувати і не роблячи ніяких різких рухів.

У вівторок і середу Місяць у Раку. Присвятіть вільний час сім'ї і дітям, турботу про ближніх, приготування їжі й облагороджування житла. Місяць зростаючий: у цей час прекрасні нові починання, реалізація планів, проектів і гарні знайомства.

У четвер-п'ятницю Місяць переходить у вогняний знак Лева, закликаючи нас розправити плечі і творити. У цей день отримаєте можливість висловитися, можете відчути себе поетом, художником, артистом, творцем у високому розумінні цього слова. Меркурій, що відповідає за мислення, контакти і поїздки переходять в повітряний знак Близнюків, і всі ситуації із спілкуванням полегшуються, стають більш радісними і протікають безперешкодно.

Треба сказати, що Венера, Юпітер і навіть Чорний Місяць теж знаходяться в Близнюках. Цей знак зараз заповнений планетами, тому всі представники повітряної стихії переживають час, коли в їхньому житті відбувається багато дивних подій, незвичайних зустрічей і цікавих обставин. Чорний Місяць у Близнюках означає, що у всіх нас зараз дуже багато спокус: ми можемо вплутуватися в непотрібні відносини, вступати в контакт без особливої потреби і не з тими людьми, а інформація, яку отримуємо, можливо, не є для нас по-справжньому потрібною . Голова завжди повинна бути включена, а в ній бажано поставити на високу швидкість внутрішній фільтр для вхідних контактів та інформації.

У суботу Венера в гармонії з Ураном: можливі несподівані зустрічі з мистецтвом, яскрава хвиля творчості, оживляючі відносини, що дає більше вогню, грайливості, куражу і натхнення. Місяць переходить у знак Діви, викликаючи у нас бажання втілити ідеї у спільну діяльність.

Для суботи та неділі показана творча завантаженість і активність.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1409 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]