phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:27
Астропрогноз на період з 14 по 20 жовтня


Сонце знаходиться в знаку Терези. Місяць зростаючий. А в ніч з п'ятниці на суботу буде місячне затемнення.

Рівно через тиждень, 21 жовтня, Меркурій розгорнеться на ретроградний напрямок. Коли ця планета в такому напрямі не рекомендуються затівати нові справи: покупки, проекти, підписання договорів, укладання шлюбів або оформлення розлучень...
Це не означає , що все пройде невдало, але, можливо, що зовсім не так, як ви плануєте, а з переглядом, зайвими клопотами або зовсім скасуванням задуманого. Тому всі важливі справи краще встигнути почати на цьому тижні, поки Місяць зростаючий і Меркурій директний.

Важливе астрологічна подія цього тижня - місячне затемнення, яке відбудеться в ніч з п'ятниці на суботу. Затемнення формується вже зараз, розгойдуючи наш емоційний стан: ми можемо відчувати то приплив, то раптовий відлив сил. Це схоже на ті перепади настрою, які ми можемо помічати в періоди повного місяця і молодика, але зараз емоції розхитані на кілька порядків вище: ми можемо відчувати роздратування без видимої на те причини, переоцінювати свої сили і недооцінювати обставини. У якихось випадках можна відреагувати на слова або дії занадто емоційно, а в якихось, навпаки, не звернути уваги на те, що дійсно заслуговує уваги.

Порада на тиждень: все, що відбувається (особливо ближче до п'ятниці) - серйозні розмови, образи, сварки, зустрічі, вирішення важливих питань - не приймайте занадто близько і не турбуйтеся у разі, якщо щось піде не за вашим сценарієм.


У понеділок Місяць у Водолії: волелюбний настрій спонукає все робити за своїм сценарієм, випустивши з уваги думку начальства, друзів або інших авторитетних для вас осіб. Особливий підхід до справи і новий погляд на ситуацію може задати новий ритм звичній справі.

У вівторок Місяць переходить в Риби, вносячи в робочий режим нотки меланхолії. Але у людей, робота яких пов'язана з творчістю, може прокинутися натхнення для реалізації, здавалося б, нудного проекту. Чудовий день для того, щоб спробувати перенести свої фантазійні ідеї в світ матерії: через планування дизайну інтер'єру, написання статті, продумування фотозйомки, організацію спектаклю...

У середу Місяць як і раніше в Рибах, а Венера - в гармонії з Ураном. Цей аспект може привнести несподівано зворушливі моменти в партнерські відносини. Вдало пройде зустріч з прекрасним (відвідування салону краси) або з мистецтвом (походи в театр, в кіно, на концерт). Також середа - прекрасний день для особистої творчості: співу, малювання і танців.

У четвер Місяць переходить у знак Овна, пробуджуючи в кожному з нас посилене бажання стати чемпіоном. Чудовий день для реалізації своїх амбітних планів: стежте лише за тим, щоб ця енергійність не переходила у суєту.

П'ятниця - день місячного затемнення: сильна енергія починає рости, вносячи смуту в наш емоційний стан.

А в суботу з 10:30 Місяць переходить у знак Телець і дає більше можливостей для того, щоб приборкати себе: контролювати спалахи гніву, страху і роздратування, спровоковані затемненням. У цей день просто не захочеться потрапляти в потенційно некомфортні ситуації і з'ясовувати відносини.

У неділю Марс в опозиції до Нептуна викликає бажання схопитися за кілька справ одночасно: в результаті - хаос в діях, а справи кинуті на середині і не доведені до кінця. Тим не менш, аспект може гармонійно програти для тих, хто пробує співати або освоює новий музичний інструмент. У такий день, коли важко довести до розуму розпочате, краще вибирати заняття, які не вимагають сильної концентрації: прогулянки, читання, спілкування з близькими...
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1411 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]