phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:56
Астропрогноз на період з 15 по 21 квітня


Сонце останні дні перебуває в Овні і 20 квітня в годину ночі переходить в перший земний знак - Телець. Місяць росте, а значить, життєві сили прибувають: можна з упевненістю починати нові справи, знайомства і проекти

З 15 квітня Венера - планета відносин та естетики, управитель знаків Телець і Ваги, переходить у Телець: авантюри та пригоди нас більше не спокушають, тепер особливе значення для нас набувають захищеність, спокій і впевненість у завтрашньому дні. Поки Венера йшла за знаком Овна, почуття були напружені, і ми прагнули до перемоги всередині відносин і завоюванню партнера, але зараз віддаємо перевагу спокою і стабільності.

У понеділок Місяць знаходиться в знаку Близнюки: день насичений турботами, домашніми клопотами, поїздками і звичними обов'язками. Щоб усе встигнути, важливо опинитися в потрібний час у потрібному місці, діяти потрібно рішуче і заповзято.

У вівторок і середу Місяць у Раку: подумки ми перемикаємося з зовнішнього світу на свій маленький, особистий маленький світ і свій внутрішній стан. У цей день чудово проводити час з дітьми, займатися їх здоров'ям і просвітою, приділити увагу дому, оплаті рахунків та прибирання.

У четвер рівень енергії підвищується. Точне з'єднання Сонця з Марсом і Місяцем, яка в другій половині дня перейде в знак Лева, сприяють зростанню інтенсивності, імпульсивності й активності, часом навіть занадто. Місяць у Леві провокує в нас бажання бути в центрі уваги і самоствердитися, що в цей день цілком здійсненно.

У п'ятницю Венера в гармонії з Нептуном: гарний час для зустрічей зі старими друзями, ніжних побачень з коханими і естетичної насолоди у всіх його проявах. Місяць у Леві як і раніше вимагає краси та загального визнання, тому буде чудово виступити на сцені, проявити себе в ході свята або змагання. Хороший день для зустрічей з мистецтвом: відвідування театрів, музеїв, виставок, концертів і кінозалів

З суботи Марс переходить на знак Телець. Таким чином, за Тельцем йдуть Сонце, Венера і Марс: ризик і авантюризм втрачають свою актуальність, завойовувати і підкоряти більше не хочеться, а хочеться зберегти і зміцнити те, що ми маємо.

У суботу Меркурій у з'єднанні з Ураном: ви здивуєтеся несподіваним зустрічам, дзвінкам, спонтанним поїздкам і покупок. Відмінний день для всіх, хто вчиться: натхнення і працьовитість допоможуть вам отримати задоволення від процесу, і матеріал буде швидко засвоєний. У цей день можуть відбутися несподівані події, що впливають на подальший хід вашого життя. Враховуючи те, що Плутон статичний, все, що відбувається, набуває відтінку доленосності та драматичності.

У неділю Меркурій у квадраті до Плутона, а Місяць переходить у знак Діви: Ви можете зациклитися на якихось думках, ідеях, і це не дасть спокою. Як кажуть, «думки спалюють зсередини». Припинити моральне самокатування і знайти спокій допоможе упорядкована діяльність: навчання, робота по дому, рукоділля, спорт. Хороший день для тих, хто починає дачний сезон. Зустрічі можуть пройти напруженіше, ніж ви планували, можливі зриви і незаплановані зміни. Покупки не рекомендуються.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1424 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]