phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:50
Астропрогноз на період з 16 по 22 грудня


Сонце знаходиться в знаку Стрілець, але 21 грудня о 18:02 за київським часом перейде в знак Козеріг.
З цього моменту дні народження почнуть відзначати представники земної стихії практичні і раціональні Козероги.


Старий Місяць передує повний місяць, який буде у вівторок в точці розвороту Урана - планети, пов'язаної з непередбаченими обставинами і різкими змінами. Уран є статичним вже близько тижня і залишиться таким ще деякий час. Але день його максимальної сили на цьому тижні - в повний місяць. Починаючи з вечора неділі і до середи, багато людей можуть вести себе неадекватно, відчувати причини для роздратування і розбалансування. Знаючи про це, наше завдання - триматися на хорошому емоційному рівні і зберігати баланс усередині себе, намагатися з розумінням ставитися до нестабільності в настрої інших, а також пам'ятати про "вибухонебезпечность", яку провокує повний місяць, і зайвий раз не нагнітати ситуацію.

21 грудня Венера розгорнеться на ретроградний рух: у всіх відносинах, які тільки зав'язалися, тривають або мають достатній стаж, почнеться півторамісячна пора, що дозволяє зупинитися, подумки повернутися трохи назад, проаналізувати відносини, зробити висновки і визначити пріоритети. Загалом, є відмінна можливість попрацювати над відносинами, але розвивати їх далі на ретроградної Венері не має сенсу. У деяких відносинах може наступити пауза та найкраще скористатися нею для роботи над собою, а не намагатися її усунути або штучно наповнити змістом.

Покупки, пов'язані з естетикою і красою, краще встигнути зробити до 21 грудня, тому що на ретроградної Венері ви можете отримати розчарування від придбаних речей.

У понеділок і вівторок Місяць знаходиться в Близнюках: складаються поїздки, зустрічі та конструктивні розмови. Але поблизу повного місяця на статичному Урані всі ці комунікації можуть посилити ситуацію нервового перенапруження. Не приймайте все занадто серйозно, розслабтеся і спокійно вирішуйте свої справи. Нехай нове критичне оточення, усвідомлення відповідальності, накладеної проти вашої волі, невпевненість у собі та інші "але" не зупинять вас на шляху до мети!

У середу і четвер Місяць буде в Раку. Після повного місяця Місяць убуває: з кожним днем ​​сил все менше, і навіть ентузіазм не може перетягнути на себе ковдру вашої уваги. Коли Місяць знаходиться в Раку, ми налаштовані зовсім не так на освоєння простору і захоплення території: наші думки спрямовані на будинок, рідних, на емоції і внутрішній комфорт. Ми не дуже захочемо контактувати з ким-небудь крім сім'ї або коханої людини. І в цьому немає нічого поганого, якщо не кидатися в крайності. Спробуйте в ці дні зробити роботу по дому, яку давно планували, насолодитися відпочинком разом з дітьми, урізноманітнити дозвілля з коханою людиною, наприклад, прикрасьте разом будинок до новорічних свят або спробуйте приготувати якесь цікаве блюдо.

У п'ятницю Місяць перейде в знак Лева, де протримається в суботу та неділю. На зміну домашньої м'якості і спокою прийдуть драматизм в поведінці, театральність, артистизм і бажання показати себе. І ці прагнення знайдуть вихід, якщо на кінець тижня ви заплануєте відвідати цікаві місця і заходи, а також плануєте поїздки,які сприятимуть  новим контактам та командну роботу.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1546 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]