phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:24
Астропрогноз на період з 18 по 24 березня


Сонце ще два дні буде знаходитися у знаку Риби. А 20 березня перейде в Овна. Останні два дні дні народження відзначають Риби - самі жалісливі і чутливі представники водного трігону, але з середи на арену виходять Овни - люди, що народилися під знаком вогняної стихії.

Ключове слово Овна - "перший": йому потрібні випробування, перешкоди і противники, і з цієї конкурентної боротьби він повинен вийти тільки переможцем. 20 березня в 13:53 за Сонце заходить в 0 градусів Овна, цей момент знаменує початок нового астрологічного року. На світло починають з'являтися найенергійніші і імпульсивні люди, які мають великий запас життєвих сил і завзяття до перемоги.

Місяць зростаючий, активно сприяючий нових починань, знайомств і відносин. Довгоочікувана радісна новина: з понеділка Меркурій (планета контактів, торгівлі, бізнесу та комунікацій) розгортається з ретроградного руху на директного. А це значить, що з понеділка нові справи, ідеї, проекти і плани отримають імпульс для розвитку і руху вперед.

Понеділок і вівторок - рутинні дні, коли все, що потрібно - це трудитися, спілкуватися з потрібними людьми і поволі рухатися до своєї мети. Меркурій дуже повільний, майже статичний: тому ми можемо запізнюватися, не до кінця розуміти один одного і розбудовуватися через те, що зустрічі та розмови йдуть не так, як було заплановано. Дії директного Меркурія будуть яскравіше відчуватися з вівторка.

У середу і четвер налаштовуйтесь на гармонізацію внутрішнього стану. Прекрасні дні для того, щоб встановити та підтримати спокійну і комфортну обстановку в родині, порядок і затишок. Відмінний час для розмов і занять з дітьми, а також для духовних практик, йоги і медитацій.

Все це - лише затишшя перед бурею: в п'ятницю енергетика різко поміняється - Марс з'єднається з Ураном, Місяць перейде в Лев, а Венера - в Овна. Всі почуття стануть більш імпульсивними, гарячими і блискавично прагнучими вперед. У словах і вчинках буде спостерігатися інтенсивність, нерозсудливість і спонтанність, що може призвести до швидкого перенапруження.

У суботу та неділю Місяць знаходиться в Леві до вечора неділі: зберігаються тенденції п'ятниці, але з меншою силою. Коли Венера - планета любові і краси, йде по знаку Овен, головним у любові стає завоювання партнера, боротьба з конкурентом за серце красуні і бажання отримати її розташування за будь-яку ціну. Враховуючи досить імпульсивні і войовничі аспекти, це завдання цілком може здійснитися, але якщо завоювання для Овна - не проблема, то збереження результату - це для нього складний і незрозумілий процес. Саме тому основне завдання Овна - утримати свою перемогу.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1554 | Додав: admin | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]