phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:01
Астропрогноз на період з 20 по 26 серпня

Протягом трьох перших днів нового тижня Сонце все ще перебуває в Леві, а в середу в 19:00 переходить в знак Діви.

З цього моменту свої дні народження почнуть відзначати вельми прагматичні люди, які відчувають життя через деталі: по незначною фразі, жесту і навіть інтонації Діви вже можуть змалювати суть ситуації.

У понеділок, вівторок і більшу частину середи, поки Сонце буде йти по Леву, люди відзначають дні народження, сконцентрують у собі гідність, потенціал і недоліки обох знаків - Діви і Лева.

Місяць зростаючий: актуально все нове - бізнес-проекти, ремонти, поїздки, переїзди і покупки.

23 серпня Марс, який символізує в астропсихології дію, переходить в знак Скорпіона: ви можете помітити і в собі, і в оточуючих більше наполегливості й імпульсивності. Що цікаво - ви не поспішаєте діяти, а концентруєте енергію і вичікуєте підходящий момент для атаки. Будьте уважні: скривджені й ображені, які якийсь час виношували злість і хотіли помститися, налаштовані рішуче. Намагайтеся проявляти особливу делікатність і акуратність у виборі слів і тактиці поведінки, і нехай для вас не буде сюрпризом, що більшість людей на цьому тижні сприйме вашу інформацію з яскраво вираженим негативом.

У понеділок Сонце гармонійно до Марса: при бажанні багато дій можуть вдало завершитися. Гарний час для торговельних угод, викладання і підготовки до майбутнього навчання. Місяць у Терезах: переговори і ділові зустрічі пройдуть чудово. А в середу і четвер результат буде ще кращим: Меркурій формує гармонійний аспект з Юпітером, Місяць переходить у знак Скорпіона. У четвер увечері в ваших проявах очікується гармонія тактики і стратегії: життя складається прекрасним чином, пропонуючи можливості для здійснення давно виношуваних планів. Відмінно пройдуть походи по магазинах, і особливо придбання домашньої та офісної техніки.

Увагу й обережність доведеться включити в п'ятницю і суботу: Сонце зробить негармонійний аспект до Нептуна, і ви ризикуєте опинитися в центрі авантюр, обману або зради. Будьте уважнішими до свого здоров'я, і не дозволяйте собі зайві переживання і нервування.

Дії оточуючих можуть збити вас з пантелику: перейдіть на моно-активності: одиночний спорт, експерименти на кухні або прибирання чудово підійдуть.

У неділю Марс формує гармонійний аспект до Нептуна: егоїзм стає абсолютно безбарвним, а альтруїзм просто бризкає з вас фонтаном! Прекрасний день для сімейного відпочинку та занять з дітьми.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1928 | Додав: admin | Теги: серпень, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]