phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:05
Астропрогноз на період з 20 по 26 серпня


У період повного місяця не варто забувати про особливу уважність на дорогах і відмову від будь-яких хірургічних втручань. Рішення з грифом "важливо” необхідно ще раз переглянути і добре обдумати.

У понеділок розходиться гармонійний аспект між Марсом і Нептуном, і всі дії, які будуть прийняті на основі вашої інтуїції, не розчарують результатом. З понеділка по вівторок Місяць знаходиться в Козерозі: ключові слова перших днів тижня - пунктуальність, дисципліна, точність і борг. Не варто виходити за формат своїх обов'язків - зайва ініціативність буде покарана.

У середу Місяць перейде в Водолій: з'явиться бажання рухатися, переміщатися, діяти. Дуже захочеться звільнитися від умовностей і форматів, проявити свій творчий початок, чому досить посприяє астрологічна обстановка.

Найсильніший день тижня - четвер. Якщо ви намітили на цьому тижні здійснити серйозні справи, краще виконати їх саме в четвер, коли Сонце буде гармонійно до Плутона, а Меркурій до Сатурна. Сила волі, витримка, наполегливість і впевненість будуть супроводжувати вас в цей день.

Хороший день для фінансування, взаємодії з великим колективом та ініціативних дій. Думки будуть працювати чітко, підкріплюючись конкретними діями. Особливих успіхів можна досягти в сфері спілкування та комунікацій: продуктивний час для філологів і журналістів.

У п'ятницю Місяць переходить у знак Риби, і діяльний порив поступово сходить на "ні”. Емоційний стан нестабільний, а реакція оточуючих на ваші слова і дії непередбачувана. Але варто відзначити: повню не носить однозначно руйнівний характер. Навіть навпаки: при бажанні і відповідних зусиллях під час цього повного місяця можна встигнути зробити багато конструктивних справ.

Тим не менш, найбільш несприятливими днями для активних дій і рішень на цьому тижні є п'ятниця і субота. Крім сум'яття, сумнівів і нав'язливого (часто нічим необгрунтованого) страху ці дні вас нічим не зможуть порадувати. Але це не означає, що два дні пройдуть повз вас! Зберегти гарний настрій і успіх не так складно, потрібно всього лише дотримуватися невеликі запобіжні заходи: захистити себе від сильно витратних покупок і вживання алкоголю, не планувати переговори і ділові зустрічі, і останнє: не піддаватися раптово, що нахлинув смуток і ностальгії.

У неділю Місяць переходить у знак Овна, і знаменує стрімкий рух від сумнівів до рішучих дій. Але не варто забувати, що Місяць спадна, і нові справи, покупки і ремонти не бажані. Тим не менш, будьте впевнені: у вас знайдеться чимало приводів для радості в цей недільний день!

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1995 | Додав: admin | Теги: астропрогноз на тиждень, вересень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]