phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:58
Астропрогноз на період з 22 по 28 квітня

Сонце знаходиться в Тельці: дні народження відзначають люди, націлені на матеріальне благополуччя і стабільність. Свої блага вони хочуть зберегти до смерті, і сприймають будь-яку зміну в житті як критичну ситуацію. У четвер буде повний місяць.

Венера (почуття) і Марс (дії) також знаходяться в земному знаку Тельця, тому емоційний фон цього тижня вельми спокійний: ми націлені на розважливість і стабільність. Навіть ті, хто зазвичай люблять авантюри і схильні до ризику, притихнуть і почнуть мислити більш раціонально.

До 25 квітня Місяць зростаючий, а в четвер буде повний місяць і місячне затемнення, після чого Місяць піде на спад. Повний місяць проходить по осі Телець-Скорпіон, і основними темами тижні стають гроші і влада. Недомовленості з цих приводів між родичами або колегами можуть призвести до великої сварки і навіть фатальних наслідків, тому краще відразу з'ясувати всі нюанси і зафіксувати домовленості.

На роботі можливі розбіжності у вирішенні фінансових завдань і в тому, хто головніший і авторитетнішими зможе з ними впоратися. Крім того, в смузі місячного затемнення завжди можна спостерігати дурному настрою оточуючих, перепади в настрої і емоційну нестабільність. Відстежуйте свою поведінку і не сприймайте претензії інших людей занадто близько.

У понеділок Венера перебуває в опозиції до Сатурна: у поведінці нам властиві закритість і замкнутість. Ми не розташовані до активного спілкування, кокетливим іграм і веселим хвилинам в оточенні друзів. Тому краще залишитися вдома і зайнятися справами, до яких ви вже давно намагаєтеся підступитися.

У вівторок ситуація ще не змінюється, хоча аспект і йде у порядку спадання.

Зміни грядуть в середу! Це хороший день для зустрічей, успішної роботи, підготовки та складання іспитів, а також різного роду відносин. Все тому, що і Меркурій гармонійний до Юпітера, і Венера гармонійна до Плутона, і Сонце до Нептуна. З успіхом пройдуть концерти, свята, творчі зустрічі, покупка одягу і товарів "для душі" і підняття настрою.

У четвер місячне затемнення, яке, до радості, відбувається на досить успішних аспектах: вони згладжують його сильну дію і наслідки, які зазвичай залишаються після. Доброзичливий настрій, який тягнеться з середи, дасть можливість уникнути зайвих конфліктів і допоможе не загострювати кути у відносинах.

У п'ятницю Марс гармонійний до Нептуна: інтуїтивно ви відчуєте, які справи важливіше і краще слід зробити, і виконайте їх на ура. Будь-яка діяльність пройде з радістю і користю.

Наприкінці тижня Місяць переходить у Стрілець - місцями вогненний знак.

У суботу та неділю на вас чекає радісний волелюбний настрій, поїздки, зустрічі та нові враження в комфортній обстановці. Але непогано присвятити вихідні навчанню: підготовці до іспитів і самоосвіти.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1595 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]