phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:02
Астропрогноз на період з 25 листопада по 1 грудня


Сонце знаходиться в знаку Стрілець.
Місяць спадний. Незважаючи на це, тиждень не обіцяє бути виснажливим ​​і драматичним, і дозволить нам трохи перепочити після низки затемнень і сильних повних місяців.


Тиждень пройде в середньому темпі на досить гармонійних аспектах, і при правильному ставленні до своїх думок можна отримати багато позитивних емоцій.

У понеділок Місяць до 12:00 знаходиться в знаку Лева, а після 15:00 переходить на знак Діва. У середині дня змінюється енергетика: бажання демонстрації своєї особистості, театральності і шоу зміниться бажанням праці, увагою до дрібниць, критичністю до себе і оточуючих. Меркурій в з'єднанні з Сатурном сприяє тільки серйозних розмов, зустрічам і покупок. Можна мати конструктивні зустрічі з авторитетними людьми, але тільки за умови, що ви до них добре підготувалися, чітко для себе з'ясувавши, навіщо йдете на розмову. Гарний час для студентів, для всіх, хто вчиться і викладає. У другій половині дня зросте можливість концентруватися в ментальній сфері.

У вівторок і середу Місяць буде в знаку Діва. Ці дні гарні для монотонної планомірної роботи, яку ви вже давно намітили зробити. Відмінний час для того, щоб підготувати собі плацдарм для четверга, тому що четвер - самий енергетично насичений з усіх днів на цьому тижні. Меркурій буде гармонійний до Венери і Юпітера, налаштовуючи нас на успішні інтелектуальні зустрічі і розмови. І хоча Венера в цей день буде в опозиції до Юпітера, це все одно не зіпсує прекрасну картину, хоча може дати відчуття надмірності. Місяць у Терезах, тому четвер хороший для зустрічей на вищому рівні з іноземцями та колегами. Любовні стосунки в цей день гармонійні і піднесені, а покупки успішні, якщо мають інтелектуальну спрямованість (наприклад, комп'ютер). Головне в цей день - не розкидатися грошима і емоційно НЕ перенапружуватися. Добрі заняття спортом.

У п'ятницю Місяць у Терезах: можуть бути сумніви в думках і діях. Але, загалом, день досить спокійний.

У суботу Сонце буде в гармонії до Урану, а Місяць перейде в знак Скорпіона. День динамічний, творчий. Всі плани складаються, з'являються оригінальні свіжі ідеї і ситуації, ви можете відчути радість і легкість.

У неділю важливо не упустити ту хвилю радості і успіху, яку ви могли зловити на цьому тижні. Цей спокійний день найкраще провести з близькими людьми, налаштовуючись на новий тиждень.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1390 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]