phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:29
Астропрогноз на період з 26 серпня по 1 вересня


Сонце знаходиться в знаку Діви. Місяць спадний. Початок тижня пройде дещо сумбурно, а друга половина буде більш конструктивною.

Цей тиждень можна розділити на дві частини: початок тижня пройде дещо сумбурно, з несподіванками і з нерозумінням того, що відбувається. Але, починаючи з середи, включаються гармонійні аспекти, які допоможуть до кінця тижня здійснити плани конструктивно і успішно.

У понеділок Венера в опозиції з Ураном може давати несподівані сплески почуттів, емоцій і непередбачувані ситуації, пов'язані з відносинами. Грубо кинута фраза або пасивність партнера може сильно засмутити вас і поранити, але в деяких випадках такі дії, які на перший погляд засмучують, можуть призвести до чогось гармонійного та рівномірного. Порада: не турбуйтеся передчасно і не псуйте собі день поганим настроєм. Що стосується покупок, то вони можуть відбуватися на емоціях, імпульсивно (якраз, щоб погасити можливу емоційну образу). Обережніше з вибором: не прагніть купити кожну вподобану річ, адже в підсумку ви виявите, що покупки не відповідають первісної мети. Шукайте задоволення в процесі: пошуку та виборі красивої речі!

З вівторка Сонце в опозиції з Нептуном, а Венера в гармонії до Сатурна і в той же час у напрузі до Юпітера. Щоб день пройшов вдало, потрібно контролювати свій настрій і емоції: ми можемо піддатися обману або самообману. Протягом дня ви можете відчувати нерозуміння своїх бажань, прилеглих цілей і сенсу, що відбувається. Можливі ситуації надмірності, коли ви можете перегнути палицю у відносинах або прагнути осягнути неосяжне. Проте, враховуючи гармонійний аспект Меркурія і Сатурна, ви все ж можете взяти контроль за ситуацією: усвідомленість і бажання дисципліновано і правильно впоратися зі справами дадуть хороший результат.

Починаючи з середи, аспекти стають більш гармонійними і стабільними.

У середу Меркурій у гармонії до Плутона, Місяць у Близнюках. Хороший день для інтелектуальних напруг, бізнесу, торгівлі та поїздок. У четвер тенденція зберігається.

У п'ятницю Сонце гармонійно до Сатурна: у думках і діях з'являється визначеність, стійкість. Справи вирішуються відповідно до плану, життя здається впорядкованим і підвладне вашій праці і терпінню. Бажання відповідають можливостям, і все виходить. Місяць з 14:30 переходить на знак Рака, поступово налаштовуючи нас на домашні справи і спілкування з близькими.

У суботу Меркурій у гармонії до Юпітера. День сприятливий для поїздок, зустрічей, контактів, проведення зборів, інтелектуальної діяльності, покупок (особливо товарів для дому, тому що Місяць у знаку Рака).

У неділю Сонце в гармонії з Плутоном: незважаючи на те, що Місяць убуває, у вас буде багато сил і бажання діяльності, завдяки чому ви зможете виконати все, що задумано.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1480 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]