phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:21
Астропрогноз на період з 28 жовтня по 3 листопада


Сонце знаходиться в знаку Скорпіона. Місяць спадний. У неділю нас чекає сонячне затемнення.

Меркурій ретроградний: у ці дні недоцільно починати нові справи, підписувати договори, приступати до ремонту і здійснювати раптові дорогі покупки. Під час ретроградного Меркурія актуально лише завершувати раніше розпочаті проекти: закінчувати ремонт, перездавати іспити, виконувати обіцянки, розставити крапки над "i" у відносинах.

У неділю 3 листопада Сонце і Місяць зустрінуться в знаку Скорпіона, що знаменує сонячне затемнення.

У понеділок Місяць знаходиться в знаку Лева і сприяє тому, щоб ми сприймали життя, як гру. Навіть якщо справа стосується чогось серйозного, добре б все-таки ставитися до цього легко, без напруги і болючою заклопотаності. Різким словам і неоднозначним діям не варто надавати великого значення: вас не хочуть образити, з вами хочуть пограти! Зніміть важливість, і все піде, як по маслу.

Наприкінці тижня нас чекає сонячне затемнення - емоційно розжарений період. Тому з самого початку тижня краще не дозволяти собі занадто "входити" в ситуації, засмучуватися або злитися.

У вівторок Меркурій перебуває в поєднанні з Сатурном. Актуальні тільки серйозні розмови, відповідальні зустрічі, підготовки до виступу або до навчання. Меркурій - планета комунікацій, інформації та переміщень. З'єднуючись з такою серйозною планетою як Сатурн, вона вимагає привнести у все, що ми робимо, особливу зосередженість і серйозність. Місяць у Діві додасть вам діловитість, практичність, чіткість і пунктуальність.

Цей вплив збережеться і в середу.

У четвер Марс буде гармонійний до Плутона, а Місяць в середині дня перейде в Терези. Прекрасний день для важких фізичних навантажень, занять у спортивному залі, танців, інтенсивних пробіжок. Тіло саме захоче розім'ятися, напружитися, а після - розслабитися. Плутон - доленосна планета, а, коли вона гармонійна до Марса, створюється відчуття, ніби всі наші дії підтримуються понад: ми відчуваємо радість і прекрасний результат.

У п'ятницю Сонце буде перебувати в з'єднанні з Меркурієм і зробить гармонійний аспект до Плутона. Зустрічі і розмови можуть носити доленосний характер, а телефонні переговори і завершення угод пройдуть на гідному рівні. Місяць у Терезах майте на увазі, що це може торкнутися і особистих відносин: багатозначні розмови або зустрічі можуть вивести відносини на новий рівень. Дві вищі планети - Уран і Плутон давно знаходяться в "напруженому стані", і в п'ятницю вони стануть так, що між ними буде точний квадрат - це символізує те, що життя (у кожного по-своєму) змінюється: зараз ми проживаємо той час, коли відбуваються події, що вносять зміни в нашу систему цінностей.

З п'ятниці вже включаються енергії молодика і затемнення. Старий Місяць ввечері в суботу переходить на знак Скорпіона. А в неділю - сонячне затемнення. Все, що відбувається поблизу нього, програється через кілька місяців. Тому ретельно відстежуйте свої дії і думки. Сонячне затемнення свого роду прискорювач процесу, і для тих, хто має великі плани і наполегливо діє, воно може зіграти позитивну роль.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1401 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]