phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:40
Астропрогноз на період з 2 вересня по 8 вересня


Сонце знаходиться в знаку Діви .
Місяць буде спадним до четверга. 5 вересня - новий місяць


Головна подія тижня - новий місяць 5 вересня, після якого почнеться період зростаючого Місяця. До молодика актуально завершення раніше розпочатих справ, а на зростаючому Місяці можна починати планувати новий "фундамент": це може стосуватися і відносин, і професійних планів, та навчання.

Незважаючи на те, що новий навчальний рік починається в понеділок, астрологічно органічніше переходити на новий режим з четверга. Напередодні молодика можливі знижена життєздатність і нестабільний емоційний стан, які можуть зберегтися в четвер, п'ятницю і суботу. Проте, починаючи з 5 вересня, сили вже почнуть перебувати, і настрій буде більш радісний і оптимістичний.

На початку тижня Місяць знаходиться у Леві, тому в понеділок і вівторок краще планувати справи, в процесі яких у вас буде можливість висловити індивідуальність через творчість, а також прекрасний час для спілкування з дітьми.

У середу з 14:00 Місяць переходить у знак Діви, де пробуде також у четвер і п'ятницю, налаштовуючи нас на активну копітку діяльність, працьовитість, увага до дрібниць і деталей. Ми можемо помітити за собою підвищену зацікавленість і критичність. Здається, що з'явилося більше стимулів для грамотного виконання своїх обов'язків.

Гармонійний аспект Сонця і Юпітера в п'ятницю налаштовує на оптимізм, позитив, подолання вершин і радість.

У суботу Місяць перейде в Терези, де буде знаходитися і в неділю. У вихідні вас можуть долати сумніви, протиріччя і апатичні настрої. Немає ніякого бажання для боротьби і відстоювання своїх інтересів, воно замінюється тактикою дипломатії і компромісів.

З неділі почне формуватися негармонійний аспект Марса і Сатурна, який може дати перешкоди для виконання запланованих справ. При бажанні рухатися вперед можуть виникати труднощі внутрішнього характеру ( небажання, упередження, сумніви), і цей стан збережеться наступного тижня.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1380 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]