phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:11
Астропрогноз на період з 30 вересня по 6 жовтня


Сонце знаходиться в знаку Терези, Місяць убуває. Головна астрологічна подія тижня - новий місяць, який відбудеться 5 жовтня


Але ефект від цієї критичної точки місячного місяця починає формуватися вже з 3 жовтня. У зв'язку з цим, у четвер, п'ятницю, суботу та неділю можливі знижена життєздатність, психічна вразливість і підвищена емоційна реагентність .

Починаючи з 5 жовтня, Місяць почне зростати: зелене світло запалиться для всіх нових справ - знайомств, підписання договорів, ремонтів і подорожей. Єдине , що варто врахувати: краще приступати до нового не в день молодика, а з наступного тижня.

У понеділок Місяць знаходиться у Леві: є явне бажання звертати на себе увагу, робити враження, виглядати самим ефектним, розумним і розкішним. Тому цілком можливо, що новий тиждень почнеться для вас із власних виступів, публічних заяв і зовнішньої ініціативи. У другій половині дня корисно приділити увагу дітям: тепле душевне спілкування на таких аспектах принесе задоволення і почуття єднання з дитиною.

У вівторок Меркурій гармонійний до Нептуна. Інтуїція вас не підведе: можна зробити правильні інтуїтивні покупки, організувати цікаві зустрічі. Все, що пов'язано з навчанням, творчістю і поїздками пройде неодмінно успішно, особливо, відрядження. Тим більше, вівторок - день Марса, коли активність і ініціатива зіграють на вашу користь.

Середа і четвер - самі напружені дні з усього тижня: Сонце робить негармонійний аспект до двох вищих планет - Плутона і до Урану, які уособлюють трансформацію і зміни. Ви можете стати об'єктом агресивних впливів вищестоящих осіб або більш сильних партнерів. Відчуваючи подібний пресинг, виникне бажання свободи за будь-яку ціну. Сильне внутрішнє напруження може призвести конфлікт, образи та розлади. У ці дні дуже ймовірні спалахи гніву і агресії. Враховуючи те, що на новий місяць мало сил, аспект може проявитися як істерика.

Але в п'ятницю і суботу ситуація стає більш спокійною. Місяць переходить Ваги, народжуючи бажання знайти баланс почуттів і розуму. Разом з тим цей аспект вносить сумніви і вагання в усі наші дії. Радує, що буря емоцій, викликана новим Місяцем, поступово вщухає .

У неділю Місяць з 11:30 переходить а знак Скорпіона. Враховуючи той факт, що Меркурій - планета, що відповідає за спілкування і Венера, що відповідає за почуття, теж знаходяться в Скорпіоні, наростає внутрішня відчуженість, закритість, похмурість і підозрілість. Краще в цей день не вибиратися в публічні місця, а провести час у відокремленому стані або в колі найближчих людей.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1377 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]