phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:59
Астропрогноз на період з 4 по 10 березня



Сонце знаходиться в Рибах: дні народження відзначають самі сприйнятливі люди, для яких украй важливо відчувати себе потрібними, виявляти турботу і бачити схвальну реакцію у відповідь

Місяць убуває, а Меркурій рухається в ретроградному напрямку - затівати нові справи категорично не рекомендується. Актуально доробляти раніше початі проекти, доводити до логічного завершення розмови і зустрічі, але точно не починати ремонт, переїзд, велику покупку або подорож. Енергії для вдалого закріплення і гармонійного розвитку нових справ не вистачить.

У понеділок Сонце з'єднується з Меркурієм у Рибах: ми інтуїтивні, уважні до себе та інших. Сьогодні нас чекають спокуси, у зв'язку з чим можемо впадати в крайності. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, і не переборщіть ні в чому: ні в їжі, ні в манері вести розмову, ні в покупках. Знайдіть у собі сили вчасно встати з-за столу, грамотно закінчити бесіду, піти з магазину і не витратити гроші, які відкладали на інше.

Такий же вплив зберігається у вівторок. Якщо вдасться тримати баланс і обходити стороною все, що вас спокушає, зможете в цей день чудово справитися з інтелектуальними навантаженнями, бути прекрасним оповідачем і успішно завершити справи, які залишилися з минулого тижня.

У середу Місяць переходить в Козеріг: ставлення до життя стає більш спокійним і діловим. Актуально підведення підсумків, складання схем і звітів, зустрічей з керівництвом. Це серйозний і навіть трохи напружений день для роботи, з якою ви, тим не менш, з успіхом можете впоратися, адже Козеріг - самий завзятий і працьовитий знак в Зодіаку.

У четвер нас очікує достаток аспектів: Венера (планета любові) і Меркурій (мислення) з'єднаються воєдино в чутливому знаку Риби: всі слова, зустрічі та стосунки гармонійно спроектовані до Плутона (доля їх підтримує) і до Сатурна (стабільні). Можна пожинати плоди колишніх зусиль в області побудови відносин, мати приємні враження від зустрічей, важливу роль у яких гратиме інтелектуальна сторона. Не соромтеся блищати дотепністю і інтелектом.

У п'ятницю Сатурн знаходиться в гармонії з Плутоном: можете перебувати в стабільному настрої, вчасно закінчити всі справи, роздати борги, бути коректною і дисциплінованою людиною. Місяць у Водолії - хочеться чогось незвичайного: несподіваних пригод, раптових ідей, зустрічей і подій, але ви можете впоратися з цим поривом, направивши енергію на роботу.

У суботу Місяць, як і раніше у Водолії - настрій на все оригінальне і незвичайне: вас чекають цікаві заходи та люди.

А в неділю краще відпочити від шаленого ритму життя, і присвятити день медитації і роботі над собою. Місяць у Рибах, а Меркурій не гармонічний до Юпітера: є ризик не зрозуміти один одного, переоцінити важливість зустрічі або залучитися до ситуації, про яку потім можете пошкодувати. Краще не віддавати перевагу раптовим планам, а спокійно провести цей день наодинці з собою і близькими.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1620 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]