phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:06
Астропрогноз на період з 4 по 10 листопада


Сонце знаходиться в знаку Скорпіона, Місяць зростаючий. Всі ми ще перебуваємо під впливом минулого сонячного затемнення.

У неділю 3 листопада в 14:00 пройшло сонячне затемнення, а його шлейф буде тягнутися ще близько місяця. Тому в якості рекомендацій хотілося б порадити - в цей період не витрачати сили на інтриги, з'ясування відносин, мати позитивне мислення і намагатися не засмучуватися, навіть якщо на це є видимі причини. Меркурій ретроградний до кінця тижня: цей тиждень останній, коли актуально допрацьовувати раніше розпочаті проекти і завершувати незакінчені справи.

У понеділок Юпітер і Нептун статичні. 7 листопада Юпітер розгорнеться на ретроградний напрямок, в якому буде рухатися кілька місяців: можуть пригальмовуватися великі проекти, надходження на роботу, серйозні вирішення питань, особливо юридичних. Цей період ретроградного Юпітера призначений для того, щоб ми могли опрацювати всі справи і питання, переглянути цілі і підготуватися до того моменту, коли Юпітер знову розгорнеться в прямому напрямку і дасть нам можливість діяти. Нептун статичний практично весь листопад: ситуації починають набувати неадекватний характер, нас можуть відвідувати сумніви, печаль і смуток без причини. Знаючи про те, що це просто дія Нептуна, краще не дозволяти деструктивним думкам псувати настрій.

У понеділок Місяць знаходиться в знаку Скорпіона, Юпітер і Нептун статичні. Хоча Місяць зростаючий, статичний Нептун може надавати якусь сповільненість реакції, лінь , втома і слабкість. Намагайтеся підбадьорювати себе, мотивувати на корисні дії і не витрачати сили на з'ясування відносин або переживання через них.

У вівторок завдяки тому, що Місяць перейде в знак Стрільця, сили почнуть прибувати. У вас з'явиться можливість краще контролювати свої думки і дії, протистояти впливу статичного Нептуна, не піддаватися апатії, а діяти за планом.

У середу Сонце знаходиться в поєднанні з Сатурном: день дисципліни, строгості, порядку і самообмежень. Сатурн - планета структури, і коли вона з'єднується з Сонцем, актуально планувати все серйозне в професійній сфері або у стосунках. Усі справи в цей день краще робити з усією відповідальністю, але не перевантажуватись.

У четвер Місяць перейде в знак Козерога, впливаючи на наш стан наступним чином: нам буде комфортніше наодинці з собою, ніж у веселій компанії або навіть з однодумцем. Не захочеться встрявати в суперечки, витрачати енергію на з'ясування відносин. Це день, коли ми зможемо відчути всередині себе силу волі і зможемо структурувати свій внутрішній простір належним чином.

До кінця тижня почнуть складатися дуже гарні аспекти. У п'ятницю, незважаючи на те, що Місяць буде в знаку Козерога, завдяки інтуїції, ви зможете захистити себе від зайвої суєти і багатолюдності. Венера зробить гарні аспекти до Нептуна і до Меркурія. П'ятниця - день Венери, сприятливий для партнерських відносин, побачень, зустрічей з прекрасним, образотворчим мистецтвом та музикою.

Субота
- хороший день для спорту, а також для того, щоб структурувати свої дії. Марс гармонійний до Сатурна: будь-які фізичні та інтелектуальні навантаження будуть здійснені за вашим сценарієм: "подумав - придумав - втілив". Меркурій буде в гармонії до Нептуна і посприяє прекрасній інтуїції.


У суботу і в неділю Місяць буде у Водолії і дасть непередбачуваність, бажання оригінальності і прагнення відірватися від буденності і рутини. Наприкінці тижня можна відчути легкість і радість.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1328 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]