phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:26
Астропрогноз на період з 5 серпня по 11 серпня


Сонце знаходиться в знаку Лева: на світ з'являються люди, для яких почуття власної гідності є найсерйознішим поняттям і вразливим місцем.

Навіть з новонародженим Левом батькам, як правило, складно впоратися, і тільки поважаючи в дитині особистість з перших днів, вони зможуть вибудувати з нею конструктивні відносини.

На цьому тижні найважливіше астрологічне подія - це новий місяць, яке буде в ніч з 6 на 7 серпня. На початку тижня сил практично немає, і тільки після вівторка, коли Місяць потихеньку почне зростати, енергія буде пребувати. У понеділок і вівторок Місяць спадаючий, а з середи вже зростаючий.

У понеділок Місяць у Раку до 20.00 - ми схильні приймати близько до серця образи, засмучуватися через дрібниці і перебільшувати проблеми. В цілому день трохи марний: робота, метушня з дітьми, домашні турботи.

У вівторок Місяць знаходиться у Леві: захочеться відчути себе потрібним і значущим, тому ми не упустимо можливості бути поважним навіть перед своїми близькими, не кажучи вже про нашу поведінку в професійному колективі або в компанії друзів. Головне тут - не перегнути палицю. Цей вплив збережеться і наступного дня.

У середу Юпітер в опозиції до Плутона. Враховуючи те, що Місяць у Леві, це сильний і "проривний" аспект. Ми будемо особливо амбітні і налаштовані на перемогу. Але на цьому аспекті категорично не можна робити будь-які фінансові вкладення: матеріальні засоби можуть зазнати збитків. Юпітер в опозиції до Плутона говорить про велике бажання посилити свій вплив за допомогою прояви сили волі: ви можете відчути рішучість і здатність повністю перевернути своє життя. Якщо сильно увійти в таку роль на цьому аспекті, можна зробити вчинки, відіграти які назад буде досить складно. У такий імпульсивний день все ж краще не починати кардинально нові справи і не підписувати контракти. Цей аспект характеризується великим обсягом енергії, і найкраще рішення - витратити її в спортзалі.

У четвер-п'ятницю Місяць у Діві: монотонна рутинна робота - те, що потрібно в цей день. Наведення порядку, перевірка зробленої роботи й інші справи, що вимагають вашої граничної уважності і віддачі, доречні в кінці робочого тижня. Ви помітите, що ваше оточення, можливо, більш критично, ніж зазвичай, і ви в тому числі.

У суботу в другій половині дня Місяць переходить у знак Терезів: з'являється бажання гармонізувати свої відносини, бачити естетику, красу і прояви дипломатії.

Але в неділю Меркурій у квадраті до Сатурна дає труднощі в спілкуванні, незважаючи на сильне бажання комунікацій. Місяць перебуває в Терезах. Заплановані поїздки можуть не відбутися, спілкування буде протікати через зусилля, місцями буде виступати песимістичний настрій. Радує, що цей вплив не пошириться на наступний тиждень, а протримається лише до понеділка.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1525 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]