phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:27
Астропрогноз на період з 8 по 14 липня

Сонце знаходиться в знаку Рак. Представники цього знака народилися під управлінням Місяця і, відповідно, відрізняються особливою емоційністю і сентиментальністю. Починається період зростаючого Місяця.

Раки з дитинства чутливі і ранимі. Дорослішаючи, вони намагаються будь-якими способами створити навколо себе атмосферу захищеності: оточують себе близькими людьми, активно купують нерухомість та інші матеріальні блага.

У понеділок новий місяць: Сонце і Місяць зустрічаються в Раку близько 9 ранку. Це означає, що вже з першого дня нового тижня починається період зростаючого Місяця, і сили з кожною годиною прибувають. Відомо, що на новий Місяць добре починати справи і втілювати в життя ідеї, які виношувалися раніше. Проте варто враховувати, що до 20 липня Меркурій буде йти в ретроградному напрямку, а значить, що до цього часу кардинально нові справи все-таки не зовсім своєчасні. Зате актуальне повернення до минулого: можливо, на новий Місяць, у вас буде більше сил і ентузіазму для того, щоб прискорити процес.

Разом з молодиком починається і розворот Сатурна. Ми можемо відчувати глибоке усвідомлення своєї відповідальності за обіцянки, слова, які комусь говорили, за щось матеріальне, що зіпсували або взяли і не повернули вчасно. У нас є тиждень, щоб загладити провину і розібратися з усіма справами, які викликають у нас сором. Сатурн завжди дивиться назад, і його енергія апелює до того, щоб ми поставили крапку в питаннях минулого, інакше вони будуть тягти з нас сили в сьогоденні.

На цьому тижні статичний Уран - вища планета всього несподіваного і управитель знака Водолія. Він буде розгортатися тільки наступного тижня, але максимальна дія цієї планети включилася вже зараз: ми можемо потрапляти в несподівані ситуації та непередбачувані обставини. Можливі абсолютно спонтанні зустрічі та рішення, які доведеться приймати на ходу. Можна потрапити в обставини, в яких ніколи не були раніше і не знаємо, як себе в них вести. Для когось всі ці несподіванки програвши зі знаком "плюс” - у формі раптово відкриються можливості, досвіду і нових перспектив.

У понеділок Венера гармонійна до Урану, тому, якщо плануєте зустріч з людиною, яка може вас "розвантажити” і розслабити, призначайте її саме на цей день. Ділові переговори також краще планувати в понеділок. Місяць у Раку сприятиме особливому взаєморозумінню й задоволенню в спілкуванні.

У вівторок Сонце знаходиться у сполученні з Меркурієм, тобто наші ментальні можливості - мозок і розум з'єдналися. Використовуйте це для інтенсивних інтелектуальних включень, зборів, нарад, розмов по телефону і підготовки до іспитів. До того ж, цей день дуже активний і динамічний у плані бізнесу.

У середу-четвер Місяць переходить у знак Лева: захочеться бути в центрі уваги, уславитися кращим за красою, значущості, розуму та іншими показниками. У зв'язку з цим, можна потрапляти в ситуації, що припускають боротьбу за першість. Не забуваємо про те, що до 20 липня панує ретроградний Меркурій: дорогі придбання не рекомендуються, але дрібні або давно сплановані покупки можуть пройти без розчарувань.

У п'ятницю та суботу Місяць знаходиться в Діві: можливо, нам належить зайнятися монотонною, повторюваною і не пофарбованою особливою романтикою діяльністю. Але подібне проведення часу буде досить прийнятним, більше того, ми з ним впораємося і навіть отримаємо задоволення від процесу!

У суботу Марс - планета дії та активності перейде на знак Рака. Стане більш активними завдяки емоціям - тільки вони зможуть підштовхнути нас на дії: якщо ми захочемо, то будемо діяти, незважаючи ні на що, а, якщо не захочемо, то навіть при сприятливому збігу обставин не будемо напружуватися. Марс, що йде по Раку - слабкий, тому доведеться докласти додаткових зусиль для того, щоб бути у формі і продовжувати робити зарядку і виконувати звичні дії.

У неділю з 10 ранку Місяць перейде в Терези: пануватиме бажання врівноважити емоції і дії, гармонізувати навколишній простір, зробити прибирання і насолоджуватися естетикою навколо себе.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1579 | Додав: radymo | Теги: астропрогноз, астропрогноз на тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]