phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:37
Безпечніше за розрекламовані дезинфікуючі засоби звичайне мило

 

 

Сьогодні дезинфікуючі засоби дуже популярні і багато хто їх використовує щодня. Адже згідно з рекламою цих продуктів, їхня мета - захистити нас від бактерій і бруду.

Однак їхній склад є вельми небезпечним для здоров'я, повідомляє Mrhealthyspirit.net, посилаючись на інформацію фахівців. За словами медиків, в процесі знищення шкідливих бактерій і мікробів дезинфікуючі засоби для рук також знищують потрібні мікроорганізми.

А це не дуже добре, адже "хороші" бактерії мають вирішальне значення для балансу імунної системи, і вони також борються з "поганими" бактеріями. Коли знищити потрібні бактерії, імунітет людини послаблюється, а разом з тим зменшується здатність справлятися з інфекцією, запаленнями та іншими проблемами зі здоров'ям.

Крім того, дезинфікуючі засоби для рук можуть збільшити кількість бісфенолу А - хімічної речовини, яка може негативно впливати на ендокринну систему. Недавні дослідження показали, що високий рівень в організмі бісфенолу А збільшує ризик серцевих захворювань, раку, безпліддя і діабету. Щоб вберегтись від проблем зі здоров'ям, медики радять використовувати замість дезинфікуючих засобів для рук звичайне мило та воду.

 

Переглядів: 856 | Додав: adminA | Теги: дезинфікуючі засоби, звичайне мило | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]