phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:01
Безробітних на Кавказі стає менше, а знайти роботу сучасним людям допомагають безкоштовні оголошення в Інтернеті


Рівень безробіття в Північно-Кавказькому федеральному РФ окрузі скоротився в півтора рази в порівнянні з 2010 роком, розповів віце-прем'єр, повпред в ПКФО Олександр Хлопонін президенту Володимиру Путіну. Значно допомагають сучасним людям з пошуком роботи безкоштовні оголошення, які можна розмістити в Інтернеті на спеціалізованих дошках, таких, наприклад, як є на сайті lifeinua.com.

"Найголовнішою проблемою на півдні завжди було безробіття, високий рівень безробіття, особливо серед молоді. Як зараз справи йдуть?" - поцікавився Путін на початку зустрічі.


Безробіття скоротилося в окрузі на 197 тисяч осіб, доповів Хлопонін, тобто в 1,5 рази.


У 2010 році, коли ми прийшли, рівень безробіття був 486 тисяч зареєстрованих безробітних. На сьогоднішній день ми скоротили кількість безробітних на 197 тисяч", - заявив в і н .


У республіці вдалося створити від 11 тисяч до 45 тисяч нових робочих місць у сфері малого та середнього бізнесу, підприємництва, розповів повпред. Близько 10 великих інвестиційних проектів на території Північно-Кавказького федерального округу більш ніж на 300 мільярдів рублів буде затверджено в 2013 році.


Хлопонін нагадав про програму розвитку Північно-Кавказького федерального округу: "Нова ФЦП буде затверджена в листопаді, основні гроші - державні, підуть саме на вирішення найгостріших соціальних проблем. Тому всі ваші доручення в рамках указів будуть виконані, хоча, ще раз кажу, ситуація непроста, але будемо вирішувати її поетапно", - зазначив повпред.

"Ми повинні визнати, що завдання вирішується, але проблем ще дуже багато. Я вас прошу націлювати керівників регіонів на те, щоб не послаблювати роботу в цьому напрямі. Ви хоч і сказали, що там багато нових робочих місць і відкриваються підприємства малого і середнього бізнесу, все-таки цього поки недостатньо. Проблема залишається дуже гострою, і потрібно більш наполегливо працювати над її вирішенням", - відповів Путін.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1386 | Додав: radymo | Теги: безкоштовні оголошення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]