phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:10
Блендери Braun - кращий вибір для сучасної кухні

 

Блендери Braun ефективно справляються зі змішуванням та подрібненням різних продуктів. Професійна техніка швидко виконає кулінарні завдання на всі сто відсотків. Прилад дозволяє приготувати будь-які страви. У комплект входять різні насадки (віночки, міксер і ножі для льоду). Пристрої оснащені ручкою анатомічної форми, а її частини прогумовані. Це дозволяє комфортно користуватися приладами.

Якими особливостями володіють блендери Braun

Кухонна техніка німецького виробництва працює на моторах потужністю від 800 до 1000 Вт. Вони значно менше витрачають енергоресурсів та не перегріваються. Блендери Braun мають кілька швидкостей (2-11), що дозволяє готувати різноманітні страви. Потрібна швидкість легко виставляється за допомогою відповідного перемикача. За допомогою таких пристроїв як блендери Braun за лічені секунди можна переробити великий обсяг продуктів. Немає необхідності контролювати роботу пристрою, що значно економить час приготування їжі.

Чаша блендера Braun виготовлена з термостійкого скла, стійкого до перепадів температури. За обсягом вони можуть бути 1,75-2 л. На стінки глечика наноситься градація, що дозволяє точно визначити кількість необхідних інгредієнтів відповідно до рецептури.

Продумана конструкція ножів (розташування і форма) дозволяє ідеально подрібнювати продукти і ретельно перемішувати їх навіть в повній чаші. Нічого не буде випадати. Відповідно до необхідності приготування супу, смузі, крему програма пристрою сама підбирає необхідний швидкісний режим. Можна приготувати ароматні соуси, спеції, які будуть набагато смачніше магазинних. В таких пристроях є функція "колка льоду", що дозволяє подрібнити лід для приготування улюблених коктейлів.

Яку модель блендера Braun вибрати

Стаціонарні блендери Braun мають стильний дизайн, тому чудово вписуються в інтер'єр будь-якої кухні. Вони максимально прості в догляді, добре миються під проточною водою або в посудомийній машині. Деякі моделі забезпечені функцією самоочищення. В електронному каталозі кожен виріб докладно описано. Вказуються його технічні характеристики та інші параметри. На всю техніку обов'язково дається тривала гарантія.

Блендери Braun - незамінний помічник на кухні для будь-якої господині, він за лічені хвилини приготує продукти, також популярний у батьків з маленькими дітьми, яким необхідно приготувати пюре і різні каші.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 1063 | Додав: radymo | Теги: Блендер | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]