phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:17
Бородавки - як від них надійно позбутися

Як надійно позбутися від бородавок

Вони є практично у кожного, але далеко не кожен про них розповідає. Вони називаються фібромами, відомі також як бородавки. Це доброякісні пухлини, які виглядають як невеликі грудочки, що звисають зі шкіри.

Бородавки і яблучний оцет: боротьба на смерть

Утворюються бородавки зазвичай навколо шиї, під пахвами, в задній частині стегна, у паховій зоні або на повіках. Вони скупчуються в місцях, де шкіра часто треться, або в складках. Фіброми починають з’являтися, як правило, з настанням статевого дозрівання. Причина їх виникнення поки ще не відома, хоча найчастіше називають ослаблення імунної системи, однак цей зв’язок поки не доведений.

Люди намагаються позбутися від бородавки по-різному. Більшість звертаються до лікаря, щоб видалити хірургічним шляхом. Інші купують дорогі лосьйони і мазі. Також добре зарекомендували себе примочки з спирту або перекису водню. Однак є засіб, який напевно знайдеться у вас в будинку — яблучний оцет. Він висушує фіброми, тому вони темніють і відпадають самі.

Робиться це так: налийте трохи яблучного оцту на ватний диск і протріть бородавку. Повторювати цю процедуру необхідно 2-3 рази в день. Через кілька днів фіброма почне темніти і незабаром відвалиться повністю. Але будьте обережні! Цей метод можна застосовувати тільки для бородавок на шкірі; якщо у вас є бородавки близько рота або на очах, краще проконсультуйтеся з лікарем.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 640 | Додав: adminA | Теги: надійно позбутися, бородавки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]