phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:55
Будь-хто без запинки назве онкологічні захворювання хворобою XXI століття
Саме хвороби цього забирають життя і калічать мільйони мешканців на рік.

Вчені з усього світу намагаються знайти фармакологічний засіб, який зможе вирішувати цю проблему раз і назавжди.

Ці препарати не завжди здатні запобігти раковим захворюванням, тому дослідники все ретельніше намагаються знайти способи боротьби з онкологічними захворюваннями в нетрадиційних методах медицини. Ось один такий винахід зовсім недавно було виявлено в медицині. Своїм успіхом і чудовим відкриттям онкологи та біоінженери завдячують однорічному бур'янові, який всім відомий під назвою полин. У народі її називають "матір'ю всіх трав" за її лікарську силу.

Вчені з'ясували, що речовини в полину здатні контролювати зростання ракових клітин та знищувати до 97% новоутворень. Ці речовини негативного на організм не надають, зазначають експерти.

«Речовини рослини потрапляють у ракову клітину і, немов прихована бомба, згодом розривають ворожу клітину на дрібні частинки, нездатні до регенерації, знищуючи її таким чином без залишку», - повідомляє експерт.

Вчені поки що тільки провели експерименти на лабораторних щурах і отримали результат, що застосування полину спільно з елементами заліза дає повне викорінення онкологічного захворювання без шкоди здоров'ю тварин.
 
Категорія: Народні поради | Переглядів: 155 | Додав: adminA | Теги: онкологічні захворювання, хвороба XXI століття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]