phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:28
Це сподобається кожному - новий тренд допоможе швидко позбутися стресу

  Новий тренд допоможе швидко позбутися стресу, це сподобається кожному

Ржати, як кінь - дуже корисно: світом шириться новий тренд, така йога сподобається кожному

Відвідувачі таких занять відзначають виключно позитивний вплив

Люди дуркують і регочуть на все горло, при цьому глибоко дихаючи та роблячи мінімальні фізичні вправи. так проходить сміхотерапія, або сміхойога. Цей метод знати стрес та лікувати депресії вигадали в Індії і він отримав широку популярність і в інших країнах.

Про це пише "Voanews.com".

"Смійся, як божевільний – зменшуй стрес" – це лежить в основі ідеї сміхойоги

Відвідувачі таких занять відзначають виключно позитивний вплив. І достатньо всього раз на тиждень прийти до центру та від душі посміятися у компанії нових знайосих.

"Я притягую стрес, як магніт, – ділиться Нік Мартіна, відвідувач заняття із сміхойоги. – Я приходжу сюди раз на тиждень, поводжуся і сміюся тут, як скажений, і так позбавляюся стресу. Це чудово проведений час".

Такий вид терапії заснував ще у 1995 році індійський лікар Мадан Катарія.

Зараз по всьому світі нараховується близько п'яти тисяч центрів, де практикують сміхойогу.

Слеш Коулман відкрив таку секцію. Щоб мати право проводити уроки, йому довелося проходити сертифікацію в університеті сміхойоги в місті Бангалор, Індія.

У мене несподівано стався колапс правої легені...лікарі сказали, що мені корисно сміятися, оскільки це допоможе легеням розширитися та зміцніти

Під час занять люди грають у різні ігри під час яких наше тіло рухається в такий спосіб, що кисень заповнює різні частини легень. В такі моменти дійно забуваєш про все на світі, усі негаразди та проблеми залишають тебе, ти ніби сам відгониш від себе весь негатив, що накопичився за кілька днів.

"Приємно знову відчути себе дитиною, весело подуріти, – ділиться враженнями Міка Собчик, відвідувач уроку зі сміхойоги. – Люди зазвичай проводять день в офісі похмурі. А тут легко і приємно. Мені подобається".

Сміх, він як універсальна мова, яка об’єднує усіх.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 575 | Додав: adminA | Теги: новий тренд, швидко позбутися стресу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]