phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:06
Чи вистоять класичні годинники у протистоянні зі смарт?

Чим більше з'являється удосконалених моделей розумних годинників, тим частіше постає це питання. Шанувальники технологічних новинок навіть не ставлять їх в один ряд зі звичайними хронометрами. А ті, хто на стороні класики, смарт взагалі хронометрами не вважають і називають їх зменшеною копією смартфону із застібкою. В нашій статті спробуємо дізнатися на чиєму боці правда, зважити плюси та мінуси обох моделей й порівняти ціни.

Попри розвиток технологій, ринок класичних годиників процвітає. Бренди випускають нові моделі й знаходять свого покупця. На найпопулярнішому сайті годинників і аксесуарів Імідж, дуже часто з'являються нові стильні варіанти. Експерти стверджують, що ще жоден магазин годинників не зазнав краху з появою смарт новинок і про їх перевагу над звичайними мова не йде. Брендових годинників стає все більше, вони в тренді та знаходять своїх прихильників серед молоді.

годинник бренда bvlgari

Обидві моделі мають загальну назву — годинник. Але колосальна різниця в функціональності та призначенні чітко їх розділяє. Ринок смарт і звичайних хронометрів розвивається окремо один від одного.

Що краще обрати?

Відповідь проста — вирішувати кожному. Обидва варіанти є високоякісними та надійними. Складно їх порівняти й кожен варіант знаходить свого шанувальника. Класику завжди вибирали ті, хто веде діловий спосіб життя. Вони ідеально підкреслюють офісний стиль, дозволяють самовиражатися в деталях, не перевантажуючи образ зайвими аксесуарами. Брендові наручні годинники підкреслюють статус. Десятки років швейцарські та японські кварцові та механічні хронометри з оригінальними дизайнами займають верхні позиції на полицях магазинів. Смарт-годинники з'явилися відносно нещодавно. З кожним роком вони набувають нових функцій і їх дійсно складно назвати годинниками. Це високотехнологічні наручні ПК, які мають широкий ряд функцій: камеру, GPS, відповідь на виклики та повідомлення, вимір кроків, пульсу, тиску, температури, управління музикою і додатками на смартфоні.

годинник panerai luminor

Ну і, звісно, вони показують час. Але ця функція втрачається на тлі інших. Вони ідеально підходять молодим активним людям, студентам, підліткам. Їх найчастіше купують ті, що залежить від телефонів, нетбуків і вимагає постійного і зручного перебування в мережі.

З огляду на велику різницю між смарт-годинами та класичними, складно говорити про заміну одних іншими. Кожен вибирає те, що зручно і практично щодо життєвого ритму і потреб.

Якщо ви вирішили залишатися на хвилі класики, вибирайте тільки якісні бренди та перевірені магазини, як Imidge. Великий вибір, постійні знижки та акції, широкий діапазон цін на багатолітня гарантія на вироби дозволить кожному знати ідеальний варіант.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 625 | Додав: radymo | Теги: годинник, класичний, смарт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]