phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:27
Чим харчуються у країнах-довгожителях - живемо до ста

 

Відомо, що кожна культура має свої особливості в приготуванні страв і вживанні тих чи інших продуктів. Проте відомий перелік країн, де люди живуть довше і їх типових страв.

Їжте натуральні продукти

У Японії середня тривалість життя людини становить 82 роки. Відомо, що рис є основним компонентом японської кухні. Крім того їх кухня багата морепродуктами, які є джерелом йоду.

М'ясо морської риби дозволить зменшити кількість відкладеного холестерину. Овочі також дуже поширені на кухнях японців.

Середня тривалість життя у Франції - 81 рік. Відомо, що французи дуже прискіпливі до якості тих продуктів, які вони вживають, а замість жирних страв французи перевагу віддають більш легким.

У Швейцарії середня тривалість життя 80,7 років. Швейцарці віддають перевагу свіжим і натуральним продуктам. Основою їх меню їсти каші та чаї на травах.

Середня тривалість життя італійця 80 років. Причиною цього може бути те, що італійська кухня дуже багата на овочі. Також вони вживають багато оливок, які позитивно впливають на здоров'я.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: живемо до ста, країнах-довгожителях, харчуються | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]