phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:07
Чим корисна квашена капуста - для захисту від раку і для серця
  Ця популярна заготовка на зиму низькокалорійна і багата багатьма корисними речовинами. Наприклад, в її склад входять деякі вітаміни і мінерали

Йдеться про квашену капусту. Коли і для чого корисний цей продукт?

Для кишечника

Ферментовані продукти харчування містять живі бактерії, які необхідні для травлення. Пробіотики (корисні бактерії) у квашеній капусті можуть збалансувати мікрофлору кишечника, показують дослідження.

Для засвоєння заліза

Дослідження, опубліковане в Європейському журналі харчування, показало, що організм засвоює з ферментованих продуктів (до яких відноситься квашена капуста) більшу кількість заліза, ніж з багатьох інших.

Для захисту від раку

Відповідно до одного з дослідженнь, квашена капуста містить аскорбінову кислоту, аскорбіген і глюкозинолат, які можуть зменшувати мутації ДНК і перешкоджати росту пухлинних клітин.

Для серця

Дослідження, проведене на людях з діабетом і ішемічною хворобою серця, показало, що пробіотичні добавки (в тому числі ферментовані продукти, як квашена капуста) протягом 12 тижнів надавали сприятливий вплив на рівень ЛПВЩ-холестерину. Це необхідно для здорового серця і сприяє довголіттю.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 291 | Додав: adminA | Теги: квашена капуста, захист від раку і для серця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]