phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:32
Чоловіча дієта

5 заповідей дієти для чоловіків
Хто сказав, що на дієті можуть сидіти тільки жінки? Правила здорової дієти працюють для всіх, у тому числі і для чоловіків. Це правда, з усього розмаїття дієт і порад фахівців вибрати щось дуже складно. Ми вже не знаємо, що добре, а що погано. Саме тому ознайомилися з найбільш популярними методами схуднення і зібрали 5 фундаментальних рекомендацій, які допоможуть Вам привести тіло і форму до літнього сезону!

Як схуднути? Це питання хвилює мільйони людей по всьому світу. І, як правило, проблема одна і та ж і всі отримують одні і ті ж поради. Але не всі отримують однакові результати. Ось чому іноді дуже корисно подивитися на проблему з іншого, нового ракурсу.

Для того, щоб результат був позитивним, потрібно проаналізувати всі свої спроби схуднути, а також перейняти досвід у своїх друзів і знайомих. Потрібно зосередитися на порадах тих, хто успішно втратив вагу. Досвід і поради прямо з поля бою, де головний ворог - кілограми - цінна інформація в побудові стратегії бою з зайвою вагою.

1. Не купуйте хліб і цукор
96% чоловіків, які успішно схудли, відмовилися від цих інгредієнтів. Викресліть зі свого списку покупок пшеничне борошно, газовані напої, солодощі, чіпси і крекери. Ці продукти не тільки містять велику кількість вуглеводів, але і підвищують кров'яний тиск. Рівень цукру різко підвищується і як результат - поганий настрій і нездоланний голод.

Саме тому потрібно уникати продуктів, які містять цукор або біле борошно.

2. Їжте більше протеїнів, "здорові жири", їжа багата на клітковину і злаки
Протеїни дають нам відчуття ситості, а також є прекрасною основою для роботи з м'язами. Жир також дає відчуття ситості і само собою, що їжа, що містить жир, набагато смачніше. Клітковина дає відчуття ситості і уповільнює всмоктування вуглеводів в кров. Це допоможе Вам уникнути відчуття втоми, яке супроводжує всі дієти і у Вас з'явиться більше енергії для робочого дня.

Фінальним завершенням ідеального меню повинні стати овочі та фрукти, які містять багато клітковини і антиоксидантів.

3. Ніколи, чуєте, ніколи не відмовляйтеся від сніданку!
Ще одне правило, ефективність якого підтверджена дослідниками і практикується усіма здоровими чоловіками - це регулярний сніданок.

Щоранку Ви прокидаєтеся, попереду довгий і важкий день і Вам потрібно якісне пальне, вірно? Адже Ваш організм мінімум 8 годин не отримував їжу!

Учені вивели формулу самого корисного сніданку. Вони прийшли до висновку, що люди, сніданок яких багатий протеїнами і містить 610 калорій, протягом 8 місяців втрачали більше ваги, ніж ті, які споживали на сніданок 290 калорій і набагато менше протеїнів.

Не дивлячись на те, що протягом дня вони увібрали однакову кількість калорій, ті, чий сніданок був більш калорійним, втрачали в середньому 20 кілограм. Крім того, їм було легше дотримуватися дієти.

4. Три рази в тиждень піднімайте важкості
При фізичних навантаженнях калорії згоряють швидше, а метаболізм поліпшується. Проблема в тому, що чоловіки соромляться ходити в тренажерний зал. Порада: почніть з легкої ваги, займайтеся вдома, на внутрішньому дворі, в гаражі або підвалі. Зробіть тренування такими, щоб Вам хотілося повернутися до них.

5. Мотивація
Ті, у кого вона є, називають її ікс-фактор. Без мотивації ніякі рекомендації та настанови не принесуть бажаного результату, пам'ятайте - все у Вашій голові!

Усе починається в голові. Деякі чоловіки мотивують себе гарними результатами інших людей, хтось вішає в холодильнику фотографії людей із зайвою вагою, ви краще знаєте, що стане для вас найкращою мотивацією. Пам'ятайте, все набагато простіше, коли у вас є підтримка. Багато чоловіків мотивуються підтримкою друзів, які теж хочуть позбутися зайвої ваги.


Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1637 | Додав: adminA | Теги: дієта для чоловіків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]