phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:32
Чому нарощене волосся надмірно плутається

нарощене волосся Надмірне сплутування може виникати з кількох причин: помилки майстра при нарощуванні, відсутність своєчасної корекції, недостатній догляд за нарощеним волоссям, використання низькоякісного зрізу. Розглянемо кожну причину докладніше. А тим, хто ще не знайшов якісний догляд за нарощеним волоссям, рекомендуємо заглянути в каталог салону-магазину Zirkova.

Недостатній догляд за нарощеним волоссям

При нарощуванні важливо пам'ятати, що донорські пасма позбавлені природного живлення, тому вимагають ретельного догляду. Це правило набуває особливої актуальності, якщо ви часто використовуєте гарячий стайлінг для укладання і вирівнювання волосся. З часом структура волосся руйнується, утворюються порожнечі, а лусочки нещільно прилягають, в результаті волоски чіпляються один за одного, пушать і заплутуються, на кінчиках і по всій довжині можуть утворюватися вузлики та січення.

У домашній догляд за нарощеним волоссям необхідно включити живильні маски з кератином. Для підвищення ефективності волосся з нанесеною маскою рекомендується обернути теплим рушником на 20 хвилин.

Для зменшення сплутування використовуйте антистатичний спрей та олію з силіконами для кінчиків. Дотримання даної рекомендації особливо важливо при нарощуванні пористого кучерявого і хвилястого волосся.

Несвоєчасна корекція нарощеного волосся

Не завжди професійний і домашній догляд за нарощеним волоссям здатний вирішити проблему сплутування. Якщо волосся плутається зверху, то швидше за все причина в сильно відрослих коренях. Вся справа в тому, що зі зростанням волоски випадають, але залишаються в капсулі або стрічці, їх кінчики спочатку заплутуються один з одним, а потім з волосками сусідніх капсул. В результаті в прикореневій зоні утворюються ковтуни, що складно розчісуються.

Низька якість волосся для нарощування

На перший погляд придбаний зріз волосся може виглядати гідно, проте нерідко недобросовісні виробники та магазини до натурального волосся додають штучне. Пошкоджені синтетичні волокна не можна відновити масками для натурального волосся.

Також сплутування провокують «перекрутки» — волоски, у яких кутикула розташовується у протилежному напрямку. Такі зрізи отримують шляхом збору. Уникнути цієї ситуації можна лише придбанням волосся у перевіреному магазині, наприклад, Zirkova.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 811 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]