phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:32
Чому необхідно виключити з раціону пакетований чай - дієтолог пояснила
Лікар-дієтолог Ірина Писарєва пояснила, що чай є одним з найсмачніших і популярних напоїв, проте він принесе користь лише в тому випадку, якщо буде натуральним. Дієтолог наголосила, що від вживання чаю в пакетиках необхідно відмовитися. За її словами, в пакетованому чаї відсутні натуральні компоненти.

Виробник додає в такий напій підсилювачі смаку, фарбники, а також ароматизатори, які не тільки не корисні для здоров’я, але й можуть завдати серйозної шкоди здоров’ю. Спеціаліст пояснила, що пакетований чай дуже швидко заварюється, але це не тому, що він дуже міцний, а тільки завдяки барвникам. При цьому багато з них можуть викликати серйозну алергічну реакцію. В основному, пакетований чай складається тільки з відходів, які утворюються після виробництва натурального напою. В результаті пакетований чай – це лише підфарбована вода з приємним запахом.

Експерт також підкреслила, що неякісний продукт може навіть містити грибкові мікроорганізми, тому при виборі чаю потрібно бути уважнішими. Нагадаємо, що раніше багато медиків говорили про те, що користь може принести тільки натуральний листовий чай, який потрібно заварювати в спеціальному чайнику.

 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 321 | Додав: adminA | Теги: пакетований чай, раціон, дієтолог | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]