phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:59
Чому варто присідати кожен день

 

Не тільки для фігури: чому варто присідати кожен день

Присідання настільки ефективно зцілюють тіло, що в деяких культурах вони є способом життя. Читай в нашій статті: чому потрібно присідати кожен день.

1. Відкрий нижню частину спини

Ми – культура людей з хронічно тугими спинами.

Біль у спині – одна з найпоширеніших скарг, які чують медики – від лікарів-неврологів до хіропрактиків і масажистів. Це в основному пов’язано з тим, що ми цілими днями сидимо, що ставить таз в неприродне положення і призводить до того, що наш хребет виходить з ладу.

Присідання може усунути цю проблему і допомогти тобі або природним чином позбавитися від болю, або уникнути болю в перспективі.

2. Розтягни ахіллове сухожилля

Ахіллове сухожилля – сухожилля, яке знаходиться прямо на задній стороні щиколотки і з’єднує нашу кістку п’яти з м’язом ікри. Це сухожилля не потрібно перенапружувати, але його потрібно тренувати.

Наявність гнучкого ахіллового сухожилля означає, що ти будеш набагато менш сприйнятлива до розривів і пошкоджень в повсякденному житті. Присідання – одна з кращих поз, які допомагають підтримувати м’яке природне розкриття сухожилля.

3. Зміцни ноги

Твої ноги – твій фундамент. Але скільки часу ти витрачаєш на них? Швидше за все, не так багато. Практика присідань є одним з кращих способів зміцнити ноги, тому що присіданнями ти кидаєш їм виклик. М’язам доводиться напружуватися, щоб підтримувати твою вагу, і протистояти навантаженню, яке відрізняється від навантаження під час простого стояння.

Ти також можеш посилати уявні команди м’язам ніг під час присідання. Так як поза досить проста, ти можеш більше зосередитися на тонкощах того, що відбувається в твоєму тілі.

Зосередься на всіх дрібних м’язах ніг, які працюють , щоб підтримати себе. Зосередься на тому, як працюють м’язи стегна і гомілки, а також на тому, як впираються в килимок великі і маленькі пальці на ногах.

4. Розташуй стегна в природному положенні

Сидячи навприсядки, ти розміщуєш свій таз, стегна і нижній відділ хребта в дуже природному і здоровому стані. Ця поза сприяє розбудові кісток тазу, а також всіх кісток хребта. Це допоможе тобі правильно тримати поставу і без болю підтримувати торс тривалий час.

Деякі фахівці з фітнесу рекомендують присідання як одну з обов’язкових вправ, яку люди повинні робити кожен день, якщо у них немає часу на будь-які інші вправи

Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: присідати кожен день | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]