phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:05
Чутки: Microsoft закупить новий перетворювач струму і радикально оновить Windows 8 до літа - можливо, навіть до Windows 9


Завдяки одному з тайванських форумів надбанням громадськості стали нові подробиці про перші оновленні Windows 8, яке може вийти вже до літа 2013 року. Вже відомо, нагадаємо, що на зміну "вісімці" прийде апдейт, відомий під кодовим ім'ям Blue.

Щоб не випускати нову платформу раз на кілька років і не відставати від конкурентів з Google і Apple, Microsoft, за чутками, може переключитися на щорічний цикл оновлень і закупить новий перетворювач струму для своїх виробів, повідомляє Neowin.

Blue вийде в середині 2013 року. Щоб апдейт змогли встановити всі користувачі, Microsoft буде поширювати його за низькою ціною, або безкоштовно.

Тепер на тайванському форумі з'явився відвідувач, якого прийняли за співробітника компанії Microsoft. Він працював на альфа-версії Windows (збірка 9622) і називав свою платформу Windows 9. Виходячи з номера збірки можна припустити, що мова йде про Blue (у Windows 8 — 9200).

За словами інсайдера, "плитковий" інтерфейс і стартовий екран в новій версії Windows сильних змін не зазнають. Однак будуть додані дрібні нововведення, наприклад змінюваний розмір "плиток", як в мобільній Windows Phone 8.

Дизайн стане ще більш плоским: зокрема, панель завдань перестане бути напівпрозорою.

Крім того, Microsoft оновить ядро Windows до версії 6.3. У чому саме полягатимуть зміни - джерело не розповіло.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 2194 | Додав: admin | Теги: перетворювач струму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]