phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:54
Цікаве свято у Львові: фестиваль чи індивідуальне святкування

Новинка для вашого святкування – неонове шоу стрічок від івент-агенції «Пікан». Це контактний масовий перфоманс — стрічкове шоу, яке вразить своєю незвичністю. Все що потрібно про нього знати, те що стрічки – це не просто відрізки тканини. Завдяки ультрафіолетовим лампам стандартний святковий реквізит перетворюється в вогняні пута, які горять все яскравіше. Це варто побачити. Особливо враховуючи, що це оригінальна пропозиція в місті.

Фестиваль «150 років Підзамче»

13 липня відбудеться масштабне святкування з приводу 150-ручного ювілею підземної станції – фестиваль «150 років Підзамче». Святкова програма обіцяє бути насиченою. Вона сподобається як малечі, так і дорослим гостям. Якщо у вас є вільний час, можете сміливо стати гостем святкування. Це буде не лише весело, але і дозволить отримати нові знання про місто і побачити незнайомі місця.

Програма буде мати такий вигляд:

  • все розпочинається об одинадцятій годині ранку зі сніданку-дискусії «Історія та перспективи Підзамче»;
  • о третій годині дня відкриється виставка вело та мототехніки від музею Retro-Гараж;
  • об 18:00 будуть виступати гурти Piano та Opia;
  • 19:15 відбудеться виступ ICE Cream ladi esband та багато іншого.

Під час фестивалю буде проходити розважальна програма,розрахована на дітей. Шоу, які діти побачать на цьому святі, можливо буде повторити уже на менш масштабному майданчику. Все що для цього потрібно – замовити організацію свята на сайті «Пікан».

Де можна використати унікальне шоу від «Пікан»

Якщо у вас скоро планується індивідуальне святкування, неонове стрічкове шоу від pikan.com.ua – це геніальна ідея. Воно стане яскравою частиною будь-якого святкування, не важливо,дитячого чи дорослого. Особливо, якщо потрібно зробити феєричний фінал.

  1. Дитячий день народження, випускний чи інші масові святкування. Діти обожнюють все яскраве, і якщо об’єднати неонове і стрічкове шоу, вони будуть в захваті. Малеча зможе не тільки поглянути на різнокольорові промені, що пронизують темряву,але взяти їх в руки і навітьпірнути в них. До того ж це цілком безпечно і дійсно красиво, тому за здоров’я діток їх батьки можуть бути повністю спокійні.
  2. Весілля. Таке масштабне свято, як весілля, повинно мати цікаву і оригінальну програму. Неонове шоу стрічокможе стати незабутньою частиною цієї програми. Крім того, агенція «Пікан» регулярно проводить акції на свої послуги. Молодята зможуть отримати непогану економію, якщо замовлять декілька послуг. Окрім цього, від подібного шоу будуть в захваті не тільки маленькі гості пари, але і дорослі запрошені.Буде цікаво та оригінально.
  3. Новорічні святкування та корпоративи. Будь яке свято яке зустрічаєте в робочому колективі повинне бути веселим. Чому б не доповнити його оригінальною програмою – шоу з неоновими стрічками? Це шоу відносна новинка, тому мало кому може здатись сумним.

Особливо цікаво буде виглядати неонове шоу зі стрічками коли в приміщенні або на вулиці уже темно. Саме тому це прекрасний фінальний акорд для різноманітних святкувань.

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 1124 | Додав: radymo | Теги: неонове, Львів, стрічка, фестиваль, святкування, свято, Шоу | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]