phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:04
Десять головних умінь для сучасної жінки



1. Ладити з комп'ютером. Спілкуватися в Інтернеті, надсилати листи електронною поштою і качати пісні потрібно вміти кожному. У світі, де віртуальний простір займає все більше місця, важливо йти в ногу з часом, інакше ми ризикуємо опинитися просто нецікавими.

2. Вміти готувати. Незважаючи на те, що все більше людей намагаються їсти в ресторанах чи кафе, домашня їжа завжди залишиться популярною. Жінка, яка вміє смачно готувати завжди викликає тільки позитивні емоції. До того ж, похвалитися вишуканим фірмовим блюдом приємно будь-якій жінці.

3. Ладити з дітьми. Жінка, яка не випромінює материнства, не сприймається серйозно. Навіть займаючи високий пост, жінка не може розраховувати на беззаперечну повагу. Материнство незаперечно.

4. Підбирати одяг. Уміння красиво і грамотно підібрати собі одяг відкриває великі можливості. Стильно одягнена жінка розташовує до себе людей і змушує серйозно до себе ставитися.

5. Грамотно писати. Гарний почерк втрачає свою актуальність - всі документи набираються на клавіатурі, а листи надсилаються через Інтернет. Але грамотність викладу ще ніхто не відміняв. Неграмотність викликає лише глузування.

6. Швидко формулювати свої думки. Усне мовлення є вирішальним фактором у спілкуванні людей. Якщо ми не вміємо висловлювати свої думки, то ризикуємо потрапити у список тих, кого не люблять.

7. Розуміти гумор. Відсутність почуття гумору робить нас нудними і нецікавими. Нерозуміння часто тягне за собою образи. А тому, вміти прочитувати гумор між рядків - просто необхідно для тієї, що хоче, щоб з нею було приємно спілкуватися.

8. Вести світську бесіду. Підтримувати розмову, не переходячи на особистісний рівень - справа не з легких. Однак, якщо ми не хочемо, щоб нас визнали нетактовними - ми повинні вміти і це. Від того, наскільки ми вмілі у справі світської розмови при знайомстві, залежить те, як нас сприймуть в подальшому.

9. Добре танцювати. Сучасна жінка не може собі дозволити виглядати смішно - ні в клубі, ні на світському прийомі. А тому, музика і танці не повинні бути для нас чужими. До того ж, чуттєвість оцінюється саме в танці, і якщо ми хочемо виглядати спокусливо хоча б іноді - потрібно вміти виразити себе під час танцю.

10. Постояти за себе. Найголовнішим умінням є здатність постояти за себе. Не обов'язково працювати ліктями - так ми швидше відштовхнемо від себе інших. Але якщо нас хочуть принизити або образити, терпіти не варто. Уміння гідно відповісти кривдникові змусити інших ставитися до нас серйозно.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2173 | Додав: radymo | Теги: сучасна жінка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]