phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:14
Детальна інструкція - як відновити втрачені під час окупації меддокументи
Через військову агресію рф та обстріли українці змушені шукати безпечне місце проживання. В критичних ситуаціях, під час переїзду, не завжди є можливість зібрати необхідні медичні документи.

ЗМІ з посиланням на рекомендації МОЗ розповідає про шляхи відновлення втрачених документів.

Зокрема, щоб відновити результати обстеження, медичну картку, результати оперативних втручань, реабілітаційних рекомендацій слід звернутися до сімейного або будь-якого іншого лікаря первинної ланки за місцем перебування.

Лікар прийме рішення про відновлення втрачених документів та за необхідності проведе додаткові обстеження для відновлення подальшого лікування.

Щоб відновити документи, які належать особі з інвалідністю, слід звернутися до органу соціального захисту, що має доступ до Центрального банку осіб з інвалідністю, де зроблять відповідний витяг.

Щоб відновити інші медичні документи та довідку МСЕК, лід звернутися до МСЕК за місцем перебування.

Раніше стало відомо, за яких умов можна викликати швидку під час комендантської години.

Також міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в ефірі телемарафону розповів, що на тимчасово окупованих територіях України спостерігаються великі проблеми з доступом до ліків.
 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 267 | Додав: adminA | Теги: втрачені під час окупації меддокуме, відновлення, інструкція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]