phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:45
Дієта, яка не нашкодить здоров'ю

 

Для того, щоб привести своє тіло в ідеальну форму, не потрібно голодувати. Це нашкодить твоєму здоров'ю, волоссю, шкірі і не принесе довгострокових результатів. Кращий спосіб скинути зайву вагу - поєднувати заняття спортом зі збалансованим здоровим харчуванням. З їжею ти повинна отримувати енергію, необхідну для тренувань.

Важливо! Поєднуй аеробні заняття (біг, плавання, велотренажер) з силовими (тренажерний зал, шейпінг).

Орієнтовна дієта, яку тобі доведеться дотримуватися на час занять, повинна виглядати так:
Сніданок
Мюслі з знежиреним молоком і фрукти (крім бананів). Вівсяні пластівці або мюслі містять багато вуглеводів і подарують тобі заряд енергії на цілий день.

Другий сніданок
Перекуси невеликою жменею несолоних горіхів і сухофруктами.

Обід
Суп з овочами на курячому бульйоні. На десерт - 10-15 червоних виноградин і яблуко. Не забудь перед обідом випити склянку води! І частіше пий воду протягом дня.

Полудень
Приготуй фруктовий смузі: 150 мл полуничного йогурту змішай в блендері з 50 мл апельсинового соку і одним середнім бананом. Такий коктейль подарує тобі необхідну енергію і вітаміни.

Вечеря
Замаринуй 200 г білої риби в лимонному соці і оливковій олії з коріандром. Приготуй рибу на сковороді гриль, а на гарнір додай салат зі свіжих овочів з оливковою олією.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: не нашкодить здоров'ю, дієта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]