phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:18
Для нормалізації тиску - лікарі назвали найкращий напій
Какао необхідно ввести до раціону, оскільки він допомагає підтримувати здоров’я та пригнічує розвиток інфекцій. Какао зменшує артеріальний тиск через присутність флавонолів, що підвищують рівень оксиду азоту в кровотоку. Даний компонент забезпечує розслаблення та розширення стінок судин, тим самим зменшуються напади гіпертонії.

В какао також входять катехіни та антоціани, що підтримують здорову діяльність серця та кровоносних судин. Напій рекомендується і для покращення когнітивних функцій, особливо у людей похилого віку. Продукт забезпечує вироблення нейронів та активізує роботу мозку, оскільки орган отримує повноцінне харчування разом із кров'ю за рахунок розширення судин. Люди, які вживають какао, схильні до меншого ризику розвитку злоякісних клітин в організмі. У ряді випадків спостерігається апоптоз - загибель ракових клітинних структур.

Цей напій також є ефективним при діабеті II типу. Флавоноли забезпечують підвищену чутливість до інсуліну у периферичних тканинах. Цим забезпечується запобігання запаленню та окисних ушкоджень, пов'язаних із захворюванням. Медики рекомендують какао та здоровим людям, оскільки він забезпечить захист від розвитку цукрового діабету.

 
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 163 | Додав: adminA | Теги: напій, лікарі, нормалізація тиску | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]