phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:08
Для об’єму волосся 2022 - короткі жіночі стрижки
Новинки модних стрижок на коротке волосся, що збільшують обсяг у 2022 році, радують своєю різноманітністю.

Сьогодні так просто бути в тренді і мати гарну густу шевелюру. Весь секрет у правильно підібраній зачісці. У нашій статті ви знайдете корисні поради щодо вибору стрижки, яка додасть вашому волоссю привабливий об’єм, а також кілька хитрощів від стилістів!

Ода короткій довжині

Довжина нижче плечей – це завжди додаткове навантаження на тонке та рідке волосся. Коротка стрижка – зовсім інша річ, адже на ній так просто створити та зберегти обсяг. Перукарі впевнені, що ефекту візуальної пишності і густоти найлегше досягти на волоссі вище за рівень вилиць.

Дівчата просто люблять короткі стрижки за елементарність укладання. У більшості випадків взагалі відпадає необхідність маніпуляцій з мусом і феном, адже багато коротких зачісок самі по собі чудово зберігають форму.

Найпростіший і найдієвіший спосіб зосередити увагу на гарному обличчі – зробити коротку стрижку.

З коротким волоссям легко, вільно та комфортно.

Довжина волосся до підборіддя і вище завжди виграшно виділяє дівчину з натовпу та приковує до неї захоплені погляди.

Нерідко саме на коротких стрижках зупиняють вибір жінки за 40. Весь секрет у тому, що така довжина освіжає та омолоджує образ.

Універсальний боб

Стрижка боб – це традиційний рецепт, який прописують перукарі для надання волоссю об’єму. Його фішка в тому, що потилична область виходить коротшою за передню і за рахунок цього дисонансу створюється привабливий обсяг.

Серед безлічі різновидів бобу ви легко підберете варіант, який ідеально підійде для вашого типу обличчя і стилю.

Модні тенденції оголошують актуальним А-боб, градуйовану, асиметричну та укорочену його версію.

Справжнім твором перукарського мистецтва вважається східчастий боб. Така техніка позбавляє дівчат від утомливого укладання, адже стрижка чудово зберігає свою форму.

Для боба зовсім неважливо, яке у вас волосся: густе або рідке, пряме або хвилясте. Він завжди буде правильно виконувати своє завдання, тобто надавати волоссю об’єм, а образу шарм та родзинку.

Піксі

Якщо ви довіряєте смаку Наталі Портман, Емми Вотсон або Шарліз Терон, то, безумовно, оціните привабливість стрижки піксі. Зірки та звичайні дівчата вибирають чарівну піксі за її приголомшливий вигляд, простоту укладання та візуальний об’єм на волоссі.

Сьогодні в тренді як ультракороткі версії піксі, так і жіночні варіанти з подовженим чубчиком. Зверніть увагу! Будь-який варіант цієї стрижки має на увазі характерні пасма-пір’ячки.

Для тих кому за 50 піскі – це чудова можливість скинути кілька років без хворобливих ін’єкцій, адже стрижка має дивний омолоджуючий ефект.

Гарсон

Цій стрижці нерідко доводиться терпіти порівняння з піксі. Але гарсон у свою чергу відрізняється більш довгими, впорядкованими та гладкими пасмами.

Гарсон стане найкращою окрасою дівчини з високими вилицями і тонкими рисами обличчя. Така стрижка завжди робить образ романтичним, стильним та просто незабутнім.

Каре

Тенденції 2022 проголосили каре однією з найпопулярніших стрижок. Дівчата без краплі сумнівів прощаються з довжиною волосся і виграють: шевелюра стає об’ємнішою, а образ стильним.

Поради, які допоможуть вам визначитися з тим, який вид каре підійде саме вам:
  • кругле обличчя з важкими рисами буквально потребує градуйованого каре з рваними пасмами;
  • скоригувати високий лоб у витягнутого обличчя допоможе каре трохи нижче підборіддя в парі з густим чубчиком;
  • якщо ви володарка широких вилиць і загостреного підборіддя, сміливо вибирайте каре з кінцями, загорнутими всередину;
  • дівчатам із трикутною формою обличчя підійде асиметричне каре.

Шапочка

Ця стрижка досить примхлива, але при правильному виборі вона гарантує спокусливий об’єм і стильний зовнішній вигляд. Є кілька категорій дівчат, які можуть сміливо наважуватись на такі зміни:
  • красуням з тонкими рисами обличчя обов’язково потрібно підкреслювати свої природні дані, і стрижка шапочка для цього чудовий варіант;
  • дівчата з подовженим обличчям будуть ще чарівнішими з такою стрижкою;
  • для власниць грушоподібного типа обличчя немає кращих стрижок, ніж шапочка та боб-каре.

Об’єм гарантує як шапочка з чубчиком, так і без нього. У пошані модниць також асиметрична версія цієї стрижки, яка дарує можливість поекспериментувати над укладанням.

Каскад

Втілення цієї стрижки багато хто звикли бачити на середньому і довгому волоссі, тоді як каскадна техніка можлива і на короткій шевелюрі. При такому варіанті максимальна довжина пасм досягає шиї.

В основі каскаду може бути використана практично будь-яка коротка стрижка. Наприклад, дивовижно виглядає тандем з піксі або бобом. Ці новинки мають на увазі ступінчастість волосся, яке відповідає за об’єм.

Паж

Серед усіх стрижок, що збільшують обсяг, особливо люблять неповторний паж. Приголомшливий об’єм у зачісці досягається за рахунок закруглених всередину прядок як на фото. Це створює цікаву форму зачіски, яка і підкуповує дівчат, які люблять стильні та неординарні стрижки.

Чи бути чубчику?

Якщо ви мрієте про об’ємну і стильну зачіску, то, швидше за все, без чубчика не обійтися. Вона надає образу особливого шарму, а стрижку робить більш цікавою.

З чубчиком відмінно поєднуються наймодніші стрижки на коротке волосся – боб, каре, піксі. Ви можете вибрати прямий, косий або рваний асиметричний чубчик.

Підбір стрижки за типом обличчя

Якщо ви врахуєте форму обличчя при підборі стрижки, то ідеальний вибір гарантований.

Кругле обличчя – це привід зробити вибір на користь асиметричної стрижки або багатошарової зачіски з об’ємом на маківці. Також чудовою ідеєю буде діагональний чубчик.

Дівчата з довгим обличчям вибирають стильний градуйований боб з подовженим чубчиком.

Квадратна форма обличчя потребує візуального пом’якшення. Домогтися цього ефекту допоможе асиметрія у стрижці у поєднанні з косим чубчиком. Ідеально, якщо край багатошарового чубчика буде на рівні вилиць.

Власницям трикутної форми обличчя ми рекомендуємо зупинити вибір на каре. Найкращим доповненням будь-якої стрижки буде короткий чубчик набік.

Секрети від стилістів

На які тільки хитрощі не йдуть дівчата, які мріють про густу об’ємну шевелюру. Щоб ви не витрачали час на пошуки дійсно ефективного засобу, ми зібрали їхній рейтинг у нашій статті.

Головний ворог обсягу – однотонний колір волосся. Так воно стає плоским та невиразним. Зворотний ефект створює комбінування кількох відтінків, а також модні техніки фарбування – мелірування та колорування. За рахунок гри кольору дуже легко створити видимість густоти та об’єму волосся.

Градуювання – це найпоширеніший перукарський трюк, за допомогою якого створюються різнорівневі пасма з помітним обсягом.

Професійна косметика та домашні маски – це чудові помічники у створенні заповітної густоти волосся.

Домашній догляд починається з правильно підібраного шампуню. Він не повинен обтяжувати волосся, відповідати його типу і створювати прикореневий об’єм після миття голови.

Така маленька деталь як косий проділ має дивовижні властивості надавати обсягу. Якщо не вірите на слово, обов’язково спробуйте цей секрет на практиці. Впевнені, результат вас приємно здивує!
   
Домогтися додаткового обсягу вам допоможе начісування, яке легко створити гребінцем з частими зубами.

З такими зачісками ваша шевелюра стане предметом гордості і приводом для компліментів!
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 699 | Додав: adminA | Теги: короткі жіночі стрижки, об’єм волосся 2022 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]