phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:14
Для обличчя - гімнастика

 

Для того щоб повернути своїй шкірі пружність і підтягнутість, потрібно регулярно робити вправи для мімічних м’язів обличчя.

Перед початком гімнастики тобі необхідно вибрати зручне положення: фахівці радять проводити даний обряд лежачи і розслабившись. Також позбудься слідів косметики і нанеси зволожуючий крем. Якщо тобі потрібно домогтися більш вираженого підтягуючого ефекту рекомендуємо скористатися ліфтинг-засобами. Перед гімнастикою зроби декілька глибоких вдихів-видихів і приступай.

Щоб підкоригувати овал обличчя, позбавитися від другого підборіддя і підтягнути вилиці, тобі потрібно виконувати ряд таких вправ:

Гімнастика для обличчя
 

    Поклади великі пальці під підборіддя, потім постарайся відкрити рот – опускай нижню щелепу, але при цьому протягом п’яти секунд здійснюй сильний опір великими пальцями. Повтори вправу декілька разів.
    Довго вимовляй звук “кс”, максимально розтягуючи губи в сторони, поки не відчуєш, що напружилися всі м’язи і зв’язки шиї. Затримай своє обличчя в цьому положення на декілька секунд. Повтори п’ять разів.
    Поклади долоні на обличчя з обох сторін і промов “і”, стиснувши зуби, максимально розтягуючи рот. Одночасно відтягуй долонями шкіру до вух. Повтори вправу п’ять разів.

Для того щоб прибрати темні кола, припухлість під очима і розгладити “гусячі лапки”, пропонуємо тобі такий комплекс вправ для м’язів обличчя:

Гімнастика для обличчя
 

    Поклади вказівні і середні пальці в центр брів і злегка тягни їх до скронь, при цьому закрий очі. Повтори вправу декілька разів.
    Закрий очі, розслаб повіки, на п’ять секунд направ погляд до перенісся. Потім повільно відкрий очі і подивися прямо перед собою. Повтори вправу п’ять разів.
    Поклади вказівні пальці на вилиці під нижні повіки і злегка потягни вниз, одночасно намагаючись з силою заплющити очі.

Для того щоб згладити носогубні складки і зробити губи більш пухкими, пропонуємо тобі ряд вправ, які допоможуть тобі тонізувати область навколо рота:

Гімнастика для обличчя

    Закрий рот і захопи свої губи вказівним і великим пальцями. Роби легкі пощипування від середини до куточків губ. Повтори вправу протягом хвилини.
    Роби легкі натискання подушечками великих пальців, рухаючись від куточків губ уздовж щік до верхньої частини скул. Під час вправи закрий очі, дихай глибоко і постарайся максимально розслабитися.
    Великим і вказівним пальцями пощипуй швидко, але легко лінію носогубних складок. Починай знизу і піднімайся до носа. Роби інтервал у дві хвилини.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1129 | Додав: adminA | Теги: гімнастика, обличчя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]