phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:42
Для очищення кишківника і схуднення - потужне насіння чіа

 

Потужне насіння для очищення кишківника і схуднення. Це насіння - чемпіон по кількості калію, заліза, омега-3, кальцію, знижує рівень цукру, зміцнює серце і кістки!

Насіння чіа - це маленьке чорно-коричневе насіння з горіховим смаком.  Хоча це насіння вирощувалося упродовж віків, останніми роками вони стали популярними як здорова їжа. Вони легко доступні у більшості супермаркетів і онлайн магазинах.

Насіння Чіа містять в два рази більше калію, ніж банани і в три рази більше заліза, ніж шпинат. Це просто неймовірно!

Калій грає роль в підтримці артеріального тиску і електролітного балансу в організмі. Залізо має життєво важливе значення для виробництва гемоглобіну.

Журавлина є суперзіркою з точки зору змісту антиоксидантів, але насіння чіа вкрало у них славу.

Згідно з дослідженнями, чіа містить в три рази більше антиоксидантів, ніж чорниця.

Вони мають високий вміст волокон, який допомагає в травленні. Рівень цукру в крові стабілізується через високий вміст клітковини.

Ще одна додаткова перевага - довге відчуття ситості, що допомагає з втратою ваги.

Але і це ще не усе! Дізнайтеся більше про це смачне насіння!

Кальцій і магній відіграють важливу роль в процесі формування і відновлення кісток. Столова ложка насіння чіа дає від 7% до 9% від необхідної щоденної кількості кальцію.

Воно має велику концентрацію незамінних жирних кислот (омега-3 і омега-6) більше навіть, ніж насіння льону. Ці жирні кислоти роблять хороший вплив на профіль холестерину і здоров'я серця.

Дослідження показали, що споживання насіння чіа може збільшити рівень омега-3 жирних кислот в крові. Було виявлено, що насіння чіа покращує здоров'я печінки.

Насіння чіа має антикоагулянтні властивості при споживанні впродовж трьох місяців або більше.

Воно є універсальною їжею і може бути додано до більшості рецептів. Насіння чіа поглинає воду і набрякає, коли воно контактують з рідинами. Його не треба нагрівати або варити! Просто помістіть в чашку або миску 3 стол. ложки насіння і залийте теплою водою або соком або молоком або йогуртом або кефіром і так далі. Залиште настоюватися на 30-40 хвилин або на усю ніч, помістивши в холодильник.

Дуже універсальна їжа, особливо для перекушувань, сніданків або вечерь в подорожах, на роботі, на прогулянках, поїздках за місто і так далі.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 703 | Додав: adminA | Теги: насіння чіа, очищення кишківника і схуднення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]