phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:36
Для прискорення метаболізму і нормалізації травлення - потужний напій

 

Просто, смачно і корисно! Я позбавилася від проблем з метаболізмом і травленням за допомогою цього напою!

Результатом неправильного харчування є закарепи, розлади, зайві кілограми, повільний метаболізм і здуття живота і так далі.

Абсолютно всі періодично стикаються з цими проблемами, тому ми вирішили представити вам рецепт напою, декілька ковтків якого допоможе прискорити і посилити метаболізм, а також розв’язати проблему із закрепами і здуттям.

Одна з головних переваг цього напою – це його калорійність. Завдяки нульовій калорійності ви зможете легко скидати зайві кілограми, не відчуваючи жахливого відчуття голоду.

Природно, усі складові цього напою, мають цілющі властивості. Яблука наповнені вітаміном С і клітковиною, завдяки чому наш організм отримує енергію.

Щоденне вживання яблук – це відмінна профілактика серцево-судинних захворювань, завдяки їх антиоксидантних властивостей.

Яблука зменшують проблеми з диханням, респіраторними захворюваннями, вони регулюють рівень холестерину в крові, допомагають омолоджувати шкіру і зберігати її в чистоті.

Приготування цього еліксиру дуже просте!

Рецепт!

Для приготування вам знадобиться:

– Кориця – 2 палички.
– Скляна пляшка з кришкою.
– Вода – 1 літр.
– Яблука – 2 штуки.

Спосіб приготування:

Візьміть пляшку і помістіть в неї корицю, потім помийте яблука, поріжте їх і покладіть в пляшку до кориці. Після чого залийте яблука з корицею водою, закрийте кришкою і відправте до холодильника на усю ніч.

Вранці ви вже зможете насолодитися смачним і корисним напоєм! Приймати його необхідно щодня!

Ви можете додати трохи соку лимона, мандарина або апельсина, за смаком. А коли ви випили усю воду, ви можете поповнити її і знову покласти в холодильник.

Використовувати ті ж інгредієнти можна до трьох разів.

Для повноцінного ефекту ви повинні не забувати правильно харчуватися і пити багато рідини.

Ми усі знаємо переваги вживання води. Склянка води перед їжею може допомогти зменшити апетит і збільшити ситість, даючи гідратацію організму, якої він потребує. Це також дуже корисно при спробі скинути вагу.

Самолікування небезпечне! Перед застосуванням народних засобів, обов’язкова консультація фахівця!

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1078 | Додав: adminA | Теги: метаболізм, потужний напій, травлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]