phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:15
Для вашого здоров'я - 3 офісних загрози


 
Робота в офісі може привести до серйозних проблем зі здоров'ям, які перешкодять вам жити нормально.
І тут ми не говоримо про злісного боса або колегу з сильним передменструальним синдромом, яка здатна знищити радість.

Виявляється, деякі рутинні рухи і дії насправді можуть привести вас до неприємних ситуацій, від нервового зриву до проблем зі здоров'ям.

Сильний шум

У офісі частенько ви можете спостерігати справжній гул телефонних дзвінків, при цьому вони є гучними і практично не припиняються. Також кожного разу, коли дзвонить телефон, люди в радіусі 8 метрів підстрибують.

Раптовий гучний звук телефону просто лякає вас і це несподівано збільшує ваш кров'яний тиск і адреналін.

Потім вам знадобиться час, щоб оправитися від стресу.

Рішення просте - зробіть, щоб ваші телефони знаходилися в режимі вібрації або просто зменшіть гучність.

Навушники у вухах

Річ у тому, що гарнітура телефону між вашим плечем і вухом дуже зручна, коли вам потрібні обидві руки. Але іноді гарнітура відсутня. Тоді ви просто затискаєте трубку плечем. Проте занадто довге положення із зігнутою головою і неприродно піднятим плечем може викликати проблеми зі здоров'ям.

Найлегші - проблеми з шиєю, які можуть усунутися при легкому масажі, якщо біль не стане хронічним. Серйозніші випадки - пережимаються нервові закінчення, які можуть привести до погіршення зору або слуху.

Для вирішення проблеми використайте гучний зв'язок або, принаймні, міняйте своє вухо (і плече) на кожну подальшу розмову.

Розташування клавіатури і миші

Погане компонування клавіатури і мишки може викликати найсерйозніші проблеми, тому що вони використовуються постійно.

Краще всього, щоб монітор, клавіатура і мишка були далеко, наскільки це можливо. Ідея полягає в тому, що в цьому випадку руки до ліктів підтримуються на столі, а не висять.

Інакше, якщо ви розтягуєтеся кожного разу, щоб натискати на мишку, ви можете отримати напругу сухожилля і після 20 років роботи отримаєте тендиніт. Це захворювання зап'ястка.

Розташуйте свій стіл, клавіатуру і мишку, щоб це було дійсно зручно. Ваша спина повинна спиратися на спинку, уся передня частина ваших рук, тобто лікті, знаходитися на столі, і ваша миша має бути у вільному доступі, щоб не вимагалося рухати усе тіло вперед. Така елементарна робоча ергономіка також збільшить вашу продуктивність.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: 3 офісних загрози, ваше здоров'я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]