phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:53
Для вечірніх перекусів: корисні продукти
банани Іноді незадовго перед сном у людини прокидається такий голод, що та робить набіг на холодильник і з’їдає багато зайвого. Якщо ви не в силах здолати цю шкідливу звичку, то заведіть звичай вживати здорові закуски.

Горіхи. Чудове рішення для вирішили схуднути. Мигдаль, волоські горіхи і кешью, поміщені в тостер, стають відмінною закускою. Щоденне вживання пригорщі горіхів в рамках дієти з низькою кількістю насичених жирів і холестерину зменшує ризик хвороб серця.

Банан з мигдальним маслом. Намажте банан мигдальним маслом, щоб підвищити рівень мелатоніну в крові. Цей гормон посилює відчуття сонливості, як показують дослідження. Вони також продемонстрували, що протягом двох годин після вживання пари бананів рівень мелатоніну збільшується більш ніж у чотири рази.

Вівсяна каша. Зазвичай ми вживаємо вівсянку на сніданок, але це блюдо має заспокійливу дію і містить поживні речовини. Овес багатий вітамінами, мінералами і клітковиною. Дослідження показують, що це відмінне джерело мелатоніну, що допомагає швидше заснути.

Йогурт. Що міститься в цьому продукті кальцій підсилює сонливість і підвищує якість сну. У йогурті також є білок, який контролює голод і допомагає продовжити відчуття ситості, що також вкрай важливо.

Свіжі овочі. Свіжі овочі підійдуть тим, хто шукає щось низькокалорійне. Спробуйте ввечері з’їсти суміш з сирої моркви, брокколі, скибочок огірка, селери, кабачків, перцю і помідорів. Додайте в цей салат заправку з нежирного сиру або грецького йогурту, щоб посилити смак і отримати хорошу дозу кальцію.
 
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 295 | Додав: radymo | Теги: продук, перекус, вечеря | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]