phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:06
Для виклику лікаря, поліцейського та рятувальника в Україні запустили додаток

  В Україні запустили додаток для виклику лікаря, поліцейського та рятувальника

В Україні створили безкоштовний додаток для виклику лікаря DocRadar, який дозволяє пацієнту швидко знайти найближчого медика.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив директор Українського медичного центру з безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій МОЗ України Максим Циганок.

Завдяки мобільному додатку, пацієнт може викликати медиків за місцем свого знаходження в режимі реального часу.

“Докрадар” дозволяє безкоштовно, через сервіс “Екстрений виклик” швидко знайти найближчого до місця події рятувальника, патрульного поліцейського або ж лікаря для отримання постраждалим першої домедичної і медичної допомоги “, – повідомив Циганок.

Зараз доступні дві версії DocRadar – для фахівця і для клієнта. За його словами, все зроблено так, щоб всього лиш три кліка потерпілого у мобільному телефоні дозволили йому отримати професійну екстрену допомогу по визначиному GPS місцезнаходженню.

“Ми сподіваємося, що відтепер Україна не буде втрачати своїх громадян в дорожньо-транспортних пригодах і надзвичайних ситуаціях тільки тому, що кваліфіковану допомогу постраждалим спеціальними службами та рятувальниками було надано запізно.

Лікарі, патрульна поліція і громадські організації, діяльністю яких є екстрена домедичної допомога, можуть використовувати “Докрадар для фахівців”, як джерело інформації про випадки, що вимагають негайного реагування “, – додав він. На сьогодні додаток доступний на ОС Android, його вихід на iOS планується через кілька тижнів.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 566 | Додав: adminA | Теги: поліцейського та рятувальника, виклик лікаря, додаток, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]