phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:51
Для всіх знаків зодіаку - Грошовий гороскоп на 2019 рік

Грошовий гороскоп на 2019 рік для всіх знаків зодіаку

Дізнайтеся свій фінансовий гороскоп на 2019 рік: хто із знаків зодіаку розбагатіє

Кому пощастить у фінансах в наступаючому Новому році? Хто із знаків зодіаку стане багатшим, а кому, можливо, доведеться брати в борг, щоб звести кінці з кінцями? Дізнайтеся в грошовому гороскопі на 2019 рік.

Жовта Свиня підготувала чимало сюрпризів для кожного знаку зодіаку в наступаючому 2019 році. Головна сфера її впливу – це фінанси, розрахунки, борги, накопичення і багатство. Недарма символ року ще називають Свинею-скарбничкою, адже вона ощадлива, розважлива, і як ніхто інший, вміє рахувати гроші. Тому і головний сувенір під ялинку, який допоможе принести фінансову стабільність в Новому 2019 році, – це скарбничка у вигляді свинки.

Отже, яким буде 2019 рік у сфері фінансів для всіх знаків зодіаку? Читайте в нашому прогнозі.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Овен

Представники знаку Овен в 2019 році можуть зітхнути з полегшенням, оскільки Жовта Свиня не омине їх своєю увагою і надасть можливість кар'єрного зльоту і, як наслідок – фінансового успіху. Тож вам не доведеться відчувати потребу. Але все це лише в тому випадку, якщо ви готові наполегливо і натхненно працювати на власне благо.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Телець

У рік Свині працьовиті і наполегливі Тельці не будуть відчувати нестачу в грошах. Господиня року гідно оцінить ваше прагнення до забезпечення власного добробуту та надасть вам можливість непогано заробити. Ваша фінансова стабільність зміцнить стосунки в родині, адже в 2019 році вам більше не доведеться жорстко економити.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Близнюки

Невгамовні і діяльні Близнюки в 2019 році нарешті отримають схвалення і визнання своїх талантів від начальства, а разом з ним – приємний бонус у вигляді підвищення зарплати. До речі, це не єдине джерело фінансових надходжень, яким Земляна Свиня щедро обдарує вас в наступному році. Хоча б раз купіть лотерейний квиток.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Рак

Раків чекає непростий у фінансовому сенсі рік. Тенденція 2019 року така, що якщо у вас спочатку не заладилося якусь справу і не принесло бажаного прибутку, його краще залишити і взятися за щось інше. Якщо ви будете пробуксовувати і наполегливо топтатися і на місці, грошей це не принесе, а ось сил помітно зменшить. Головне – вірити в себе, і Свиня вас підтримає.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Лев

Девіз 2019 року для Левів: за все доведеться платити. Або розплачуватися. Ваші амбіції зашкалюють, але Свиня не потерпить від вас гордині і при найменшій нагоді покарає копійкою. В арсеналі неприємностей можуть бути крадіжки або недостача. А тому намагайтеся не демонструвати всім підряд своє фінансове благополуччя і не смітіть грошима.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Діва

Попри всі старання і прагнення Діви заробити, в 2019 році вони ризикують бути недооціненими і ущемленими в зарплаті. Завдяки вашій наполегливості фінансова ситуація може покращитися в другому півріччі. Але будьте обережні, тому що ваші витрати можуть перевищити надходження, наприклад, на організацію відпочинку або профілактику здоров'я.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Терези

У рік Свині цікава ситуація в грошовій сфері спостерігатиметься у представників знаку Терези. З одного боку, високих гонорарів в 2019 році не передбачається, але з іншого – вам буде на все вистачати грошей. Вся справа в ваших запитах, які ви вміло висловлюєте. Вам не доведеться надто економити, але і відкласти якусь значну суму, не вийде.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Скорпіон

У Скорпіонів в наступаючому 2019 році є можливість добре заробити, і відсутність необхідності затягнути пояс, і навіть шикуватимуть грошима, але лише в тому випадку, якщо вони самі цього захочуть. Свиня посприяє просуванню ваших планів, коли побачить ваше прагнення щось робити. Але при найменшому натяку на лінь ви ризикуєте втратити все.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Стрілець

Стрільців чекає стабільний рік у фінансовій сфері. Причому, якщо й небагатий – то все ж стабільний. А якщо ж ви захочете щось змінити і отримати більший прибуток, вам доведеться серйозно попітніти. Свиня не стане платити лише за красиві очі, їй потрібно буде довести свою спроможність і ділову затятість. Остерігайтеся фінансових махінацій.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Козеріг

Козероги зустрінуть врешті непоганий і фінансовий рік. Причому, доходи очікуються з додаткових джерел. Вам можуть повернути старий борг або ж ви отримаєте відчутні дивіденди. Але будьте готові до пристойних витрат в рік Свині, оскільки вам захочеться вкласти чималі кошти в благоустрій будинку та сімейні потреби.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Водолій

Представники знаку Водолій скільки не зароблять в 2019 році, стільки ж і витратять. Вийти в плюси ніяк не вийде, весь час буде виникати якась катастрофічна потреба в грошах. Але Свиня не залишить вас без допомоги в скрутну хвилину і надасть можливість покрити витрати за рахунок безвідсоткових позичок або ж позичених грошей у заможних друзів.

Грошовий гороскоп на 2019 рік за знаками зодіаку: Риби

Фінансовій стабільності Риб в 2019 році можуть позаздрити оточуючі. Хоча нічого надприродного в вашому гаманці не з'явиться. Але ось можливість придбати все необхідне буде. А також бажання поділитися з тими, хто має гостру потребу в грошах. Будьте обережні, даючи гроші в борг, ви ризикуєте розлучитися зі своїм фінансовим везінням.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: знаки зодіаку, грошовий гороскоп на 2019 рік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]